Drupal on kelpo työväline integraatioiden toteutukseen. Kun verkkosivut on rakennettu Drupalilla, mahdollisuudet erilaisiin integraatioihin ovat käytännössä rajattomat. Drupal keskustelee lähes minkä tahansa järjestelmän kanssa, joka tarjoaa toimivan rajapinnan (API).

Esimerkkejä toteuttamistamme Drupal-integraatioista

Drupal on monikanavaisten verkkopalveluiden moottori

Drupal on toimiva alusta monikanavaiseen julkaisemiseen. Drupaliin voidaan tuoda sisältöä mistä tahansa kolmannen osapuolen järjestelmästä, joka tarjoaa sisällön luettavaksi jonkinlaisen dokumentoidun rajapinnan yli. Yhä useammin verkkosivujen sisältö koostuu julkaisujärjestelmässä tuotetun sisällön lisäksi myös useista muista järjestelmistä tulevasta sisällöstä.

Sisältöä voidaan tuottaa lukuisista kanavista ja julkaista nettisivujen lisäksi vaikkapa mobiilisovelluksessa, PDF-esitteessä tai stadionin screenillä

Yhtä lailla Drupal tarjoaa sisältöä julkaistavaksi monikanavaisesti. Sisällön tarjoaminen erilaisille päätelaitteille on jo pitkään ollut arkipäivää. Mutta Drupal-sisältöä voidaan joustavasti kanavoida perinteisten nettiselainnäkymien lisäksi myös esimerkiksi mobiilisovelluksiin, PDF-julkaisuihin, uutiskirjeisiin tai vaikkapa stadionin suurelle screenille. Sisältöä voidaan tarjota myös tallennettavaksi tai julkaistavaksi lähes mihin tahansa ulkoisiin järjestelmiin integraatioilla.

Karhu Helsingillä on pitkä kokemus integraatioista

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus monipuolisista Drupal-integraatioista. Alla on esimerkkejä järjestelmistä, jotka olemme integroineet Drupaliin. Kun tarvitset luotettavan ja teknisesti osaavan Drupal-integraattorin, olemme mielellämme avuksi.

Drupal on valmis integraatioihin myös lukuisten muiden järjestelmien kanssa. Me Karhu Helsingissä puolestamme olemme aina valmiina keskustelemaan uusista integraatioista. Lähetä viesti ja kysy lisää.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää