Huolenpito verkkosivuille

Karhu Huolenpito pitää verkkosivuistasi huolta

Tarjoamme huolenpitopalvelua, jolla varmistetaan verkkosivustojen ajantasaisuus, laatu ja tietoturva sekä päivittäjien mielenrauha. Karhu Huolenpito on palveluistamme pidetyin: säännöllisissä tyytyväisyystutkimuksessa vastaajista 85-90 % kertoo suosittelevansa meitä kollegalleen. Huolenpidon tiimiltä voit kysyä ihan mitä tahansa – jos emme tiedä, otamme selvää!

Miksi hankkia verkkosivujen huolenpito Karhulta?

01
Et koskaan jää yksin sivustosi kanssa
02
Asiantuntijamme on tavoitettavissa vuoden jokaisena työpäivänä
03
Ystävällistä palvelua selkeällä suomen kielellä
04
Luja tekninen asiantuntemus WordPress- ja Drupal-järjestelmästä

Ystävällinen huolenpitotiimimme palvelee suomeksi ja englanniksi ympäri vuoden, jokaisena työpäivänä. Viestimme ja keskustelemme kanssasi selkein sanakääntein ja säästämme sinut tekniseltä salakieleltä. Auttaminen on meille kaikki kaikessa – pidämme huolta asiakkaidemme verkkosivuista kuin ne olisivat omiamme.

Tavoitat Huolenpidon numerosta 010 320 9220 tai sähköpostilla osoitteesta huolenpito@karhuhelsinki.fi.

Palvelumme osa-alueet ovat:

 • Karhu Tietoturva – tietoturvavalvonta ja -päivitykset
 • Karhu Apu & Tuki – kysy mitä tahansa, me autamme
 • Karhu Tekniikka & Kehitys – nopeaa teknistä apua ja ketterää kehitystä

Karhu Tietoturva

Tietoturvapalvelumme varmistaa, että verkkosivuston julkaisujärjestelmä ja palvelinympäristö ovat turvallisia. Seuraamme aktiivisesti julkaisujärjestelmiä kehittävien yhteisöjen tietoturvatiedotusta ja arvioimme kussakin tilanteessa, onko tarpeen tehdä toimenpiteitä sivustoilla.

Tietoturva on jokaisen yrityksen ja järjestön verkkosivujen peruskallio, jonka on pysyttävä vakaana. Viime vuosina tietoturvasta huolehtiminen on noussut entistä suurempaan arvoon, kun tietomurtojen ja tietoverkkohäirinnän määrä on kasvanut.

Piirroskuva karhu kävelee

Mikäli tiedotteen perusteella jollain sivustolla havaitaan olennainen tietoturvauhka, siihen reagoidaan tekemällä moduuli- tai muita päivityksiä. Drupal- ja WordPress-tietoturvapäivitykset pitävät julkaisujärjestelmän turvallisena. Huolehdimme Drupalin ja WordPressin versiopäivityksistä ja palvelinohjelmiston ajantasaisuudesta. Kun tarve niin vaatii, teemme tietoturvapäivityksiä erittäin nopealla aikataululla.

Nopeaa reagointia, perusteltuja ratkaisuja, yhteistä harkintaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Karhu Huolenpito on sivuston turvaverkko.

Kirsi Lamminen, Sitowise

Kun Drupal- tai WordPress-ympäristöön tehdään laajempia päivityksiä, vaativat ne silloin tällöin muutoksia sivuston tekniikkaan tai palvelinasetuksiin. Teemme myös nämä muutokset osana huolenpitoa, eivätkä ne edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme.

Karhu Apu & Tuki

Tarjoamme Drupal- ja WordPress-verkkosivujen päivittäjille käyttäjätukea ja vinkkejä. Puhelimen ja sähköpostin välityksellä voimme neuvoa esim. sisällön päivittämisessä, käyttäjähallinnassa tai parhaiten toimivissa käytännöissä. Tukihenkilöstöllämme on vahva WordPress- ja Drupal-osaaminen ja he työskentelevät läheisessä yhteistyössä Suomen kokeneimpiin kuuluvan kehittäjätiimimme kanssa.

Meiltä voit kysyä mitä tahansa. Osaamme vastata lukuisiin verkkosivuihin liittyviin kysymyksiin.

Piirroskuva karhu istuu

Autamme mielellämme myös kaikenlaisten verkkosivuihin liittyvien ulkoisten palveluiden kanssa. Jos emme osaa, autamme eteenpäin taholle, joka osaa. Asiakkaidemme arki helpottuu ja painetasot laskevat, kun käytettävissä on asiantuntija, jonka kanssa voi keskustella.

Huolenpitotiimimme on käytettävissä myös sisältöpäivitysten toteutukseen. Jos tarpeena on esimerkiksi kuvat, bannerit tai graafiset elementit sivustolle, sisällönsyöttö, Drupal- ja WordPress-asetusten muutokset, käyttäjätunnusten luonti, oikeuksien muokkaus tai ruuhka-apu päivityksissä, Huolenpidon tiimimme auttaa mielellään.

Karhun palvelu on aina ystävällistä ja nopeaa. Vastaukset ja ratkaisut on kerrottu selkokielellä ja ymmärrettävästi, ja hinnoittelupolitiikka on läpinäkyvää.

Moona Kuvaja, Paulig

Voit myös sparrailla kanssamme tai kokonaan ulkoistaa meille sisällön esitystavan suunnittelun. Vaikka tämän päivän julkaisujärjestelmät ovat helppokäyttöisiä, monen verkkosivuston omistaja kokee hyödylliseksi, että sisällönhallintaa voi ulkoistaa.

Karhu Tekniikka & Kehitys

Osana Huolenpitoa teemme ketteränä kehityksenä ominaisuusmuutoksia ja uusia ominaisuuksia verkkosivustoille. Autamme nopeasti, jos verkkosivuilla ilmenee teknisiä ongelmia. Suomen kokeneimpiin kuuluva kehittäjätiimimme toimii kiinteässä yhteistyössä Huolenpidon tiimimme kanssa. Toteutamme suurempaa että pienempää kehitystyötä ripeillä vasteajoilla ja luotettavilla toimintakäytännöillä.

Karhu Huolenpito sisältää kaiken tämän

 • Sivuston tietoturvasta huolehtiminen
 • Nopea reagointi teknisiin ongelmiin
 • Ketterä pienkehitys
 • Asiantuntijat, joilta voi kysyä mitä vain
 • Selkeäkielinen palvelu suomeksi ja englanniksi
 • Kuukausihinnoittelu, jonka on läpinäkyvä ja joustaa tarpeidenne mukaan
 • Hiotut toimintaprosessit ja alan johtavat työkalut
 • Mahdollisuus, mutta ei pakkoa tikettijärjestelmän käyttämiseen
 • Ystävällistä vuorovaikutusta sähköpostitse ja puhelimitse

Yli kahden vuosikymmenen kokemus näkyy siinä, miten huolehdimme verkkosivustoista. Olemme hioneet toimintatapojamme perusteellisesti. Suhtaudumme avoimin mielin myös uudenlaisten toimintatapojen pilotointiin. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja olemme valmiit ottamaan sellaisen roolin, joka parhaalla mahdollisella tavalla täydentää asiakkaamme omia resursseja ja osaamista.

Tällaista meiltä kysytään usein huolenpitopalvelustamme

Kuinka paljon Karhu Huolenpito maksaa?

Karhu Huolenpidon hinnoittelu perustuu selkeisiin moduuleihin ja työmääräkiintiöihin. Työmäärät mitoitamme kullekin asiakkaalle ja mitoituksia voi muuttaa vuosineljänneksittäin. Karhu Huolenpidon kokonaishinta kuukaudessa vaihtelee tyypillisesti välillä 300-900 eur/kk.

Kuinka pitkäksi aikaa Huolenpitoon on tarpeen sitoutua?

Karhu Huolenpidosta tehdään sopimus, jossa kuvataan palvelun sisältö ja vastuut. Sopimus on yleensä voimassa toistaiseksi, kahden kuukauden irtisanomisajalla. Jos asiakkaamme niin toivoo, voimme tehdä myös määräaikaisen huolenpitosopimuksen.

WordPress ja Drupal, hallitsetteko molemmat?

Pidämme huolta sekä WordPressillä että Drupalilla rakennetuista verkkosivuista. Huolenpidon tiimillämme on vankka kokemus molemmista järjestelmistä. Myös kehittäjätiimimme on valmiina tekemään jatkokehitystä molemmilla järjestelmillä.

Tarjoatteko Huolenpitoa myös muilla järjestelmillä rakennetuille sivustoille?

Kyllä, olemme valmiita ottamaan huomaamme myös muilla järjestelmillä rakennettuja verkkosivustoja. Meillä on kokemusta työskentelystä lukuisilla eri julkaisujärjestelmillä. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten asiassa on järkevintä edetä.

Mistä tiedämme, että Karhu Huolenpito on hyvä?

Tutkimme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja Karhu Huolenpidosta meitä kiitetään eniten. Asiakkaamme arvostavat erityisesti palvelun nopeutta ja ystävällisyyttä sekä sitä, että asioita puhutaan selkeästi.

Haluatko, että Karhu pitäisi huolta verkkosivuistanne?

Kysy Inarilta lisää

Inari Lepistö Team Lead Karhu Huolenpito 044 308 3893

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä