Verkkosivut järjestölle

Järjestöjen verkkosivut saavat meidät innostumaan

Olemme konseptoineet, suunnitelleet ja rakentaneet kymmeniä verkkosivustoja merkittäville suomalaisille järjestöille yli kahden vuosikymmenen aikana. Saamme työskennellä mm. SAK:n, Kennelliiton, Apteekkariliiton ja Kemianteollisuus ry:n kanssa. Järjestösivustojen suunnittelu on kiinnostavaa ja inspiroivaa työtä.

Miksi järjestönne verkkosivut kannattaa hankkia Karhulta?

01
Hiottu prosessi ja kattava kokemus järjestöjen verkkosivu­projekteista
02
Asetamme kanssanne tavoitteet ja pidämme katseemme niissä
03
Vankka konseptisuunnittelun ja designin osaaminen
04
Luja tekninen asiantuntemus WordPress- ja Drupal-järjestelmistä

Karhu Helsinki on yksi Suomen kokeneimmista järjestöjen verkkosivuja suunnittelevista ja rakentavista toimistoista. Olemme perehtyneet monipuolisesti suomalaisen järjestökentän toimintalogiikkaan ja erilaisten järjestökentän toimijoiden tavoitteisiin ja toimintaan.

Rakennamme sivustoja maailmanlaajuisesti suosituilla Drupal– ja WordPress-julkaisujärjestelmillä.

Kaikki mitä tarvitaan verkkosivujen rakentamiseen ja huolenpitoon, joka kattaa koko elinkaaren

Mikäli kyse on verkkosivujen uudistamisesta, suosittelemme projektin perustaksi tutkimustyötä, jolla kartoitetaan nykysivuston tila ja kävijöiden toiveet. Tutkimukseen ja dataan pohjautuen teemme kanssanne tarvemäärittelyn ja suunnittelemme konseptin uudelle sivustolle. Konseptissa kuvataan mm. logiikkaa, rakennetta, kävijäpolkuja ja sitä, miten kävijää rohkaistaan vuorovaikutukseen.

Karhussa työskentelevät kokeneet visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelijat, joiden käsissä konsepti muuttuu konkreettisiksi, kauniiksi ja kävijää palveleviksi verkkosivunäkymiksi.

Otamme kokonaisvastuun sivustonne teknisestä määrittelystä, suunnittelusta ja tuotannosta. Meille on tärkeää tuottaa laadukasta, tietoturvallista ja testattua tekniikkaa. Teemme teknisen tuotannon aikana jatkuvaa, automaattista laadunvalvontaa. Tuotanto tapahtuu skaalautuvasti hajautetussa versionhallinnassa ja turvallisten CI/CD-työnkulkujen saattelemana.

Useimmiten järjestöasiakkaamme vastaa verkkosivujen sisällön suunnittelusta ja tuotannosta. Osana konseptia muotoilemme konkreettiset linjaukset ja suositukset sisällön rakenteesta ja esitystavasta. Olemme myös valmiina auttamaan sisällöntuotannossa, jos näette sille tarvetta.

Piirroskuva karhu kävelee

Kun sivustonne valmistuu, Karhu Huolenpito on valmiina ottamaan sen hoiviinsa. Meitä kiitetään siitä, miten ripeästi ja osaavasti palvelemme sivuston ollessa käytössä ja koko sen elinkaaren ajan. Karhu Huolenpidon suomenkieliset asiantuntijat ovat valmiina tukemaan päivittäjiänne ja sisältötiimiänne, oli kysymys tai avuntarve minkälainen tahansa. Asiakkaamme kertovat, että Karhu Huolenpito tuo heille mielenrauhaa, kun tietää verkkosivujen olevan hyvissä käsissä.

Olemme valmiina varmistamaan sivustonne saavutettavuuden

Mikäli järjestönne verkkosivuston tulee noudattaa digipalvelulain saavutettavuusvaatimuksia projektiin osallistuu aktiivisesti saavutettavuustiimimme. Saavutettavuus otetaan huomioon sekä konseptoinnissa, suunnittelussa, teknisessä työssä että sisältöä koskevissa linjauksissa

Mitä verkkosivuprojekteihimme kuuluu

 • Huolellinen ennakkovalmistautuminen
 • Riittävästi määrittelyworkshopeja, tulokselliseksi todetulla toimintamallilla
 • Asiantunteva konseptisuunnittelu
 • Visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelu
 • Sisältösuunnittelun ohjaus
 • Tekninen suunnittelu ja tuotanto
 • Kattava hakukoneoptimointi
 • Saavutettavuusasiantuntijan palvelut, kun niitä tarvitaan
 • Sisällöntuotanto ja sisällönsyöttö, mikäli niille on tarvetta
 • Tiiminne koulutus ja tuki
 • Projektin läpivienti tehokkaalla projektimallilla
 • Ammattimainen projektijohto ja aktiivinen viestintä
 • Kehittyneet projektityökalut
 • Kattava dokumentointi
 • Huolellinen testaus ja julkaisu
 • Sujuva siirtymä huolenpitoon ja jatkokehitykseen

Olemme tehneet viimeisten kahden vuosikymmenen aikana suuren määrän järjestöjen verkkosivustoja ja extranet-palveluita. Jokainen järjestö ja sen tavoitteet ovat uniikkeja, mutta järjestökentän yleinen ymmärrys tuo tekemiseen vankan pohjan.

Olemme hioneet projektimalliamme, työkalujamme ja toimintatapojamme perusteellisesti. Suhtaudumme avoimin mielin uudenlaisten toimintatapojen pilotointiin. Koska jokainen projektimme on yksilö, hyödynnämme kulloinkin sellaisia toimintatapoja ja prosesseja, jotka tuovat asiakkaalle eniten arvoa.

Tällaista meiltä kysytään usein järjestöille tekemistämme projekteista

Kuinka paljon verkkosivuprojekti maksaa?

Verkkosivuprojektiemme hinnat lähtevät noin 20 000 eurosta. Tyypillisen järjestölle tekemämme verkkosivuprojektin veroton hinta on 30 000 – 60 000 euroa. Olemme vahvimmillamme keskisuurissa ja suurissa verkkosivuprojekteissa. Hinnoittelemme työt pääsääntöisesti kiinteällä hinnalla, joten kustannusriskit ovat projekteissamme pienet.

Kauanko järjestön verkkosivuprojekti kestää?

Verkkosivuprojektit ja niiden kesto ovat yksilöllisiä. Teemme pääasiassa keskisuuria ja suuria sivustoja, joiden suunnitteluun ja tuotantoon on hyvä varata tyypillisesti 4-8 kuukautta. Pienemmät kokonaisuudet, kuten kampanjasivustot tuotamme hyvin nopeallakin aikataululla.

WordPress ja Drupal, hallitsetteko molemmat?

Rakennamme verkkosivuja sekä WordPressillä että Drupalilla, jotka molemmat ovat maailman suosituimpiin kuuluvia julkaisujärjestelmiä. Teknologiatiimillämme on vankka osaaminen molemmista järjestelmistä. Sekä WordPress että Drupal ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja tietoturvallisia julkaisujärjestelmiä. Molemmat perustuvat avoimeen lähdekoodiin. WordPressiä suosimme pienemmissä ja keskisuurissa projekteissa. Drupal on vahvimmillaan suurilla verkkosivustoilla. Tutustu WordPressin ja Drupalin vertailuun.

Mille järjestöille olette tehneet verkkosivuja?

Olemme saaneet tehdä töitä kymmenien järjestöjen kanssa. Olemme suunnitelleet ja rakentaneet verkkosivuston tai extranet-palveluita mm. SAK:lle, Apteekkariliitolle, Kemianteollisuus ry:lle, Sähköliitolle ja Kennelliitolle. Tutustu asiakkaisiimme

Mistä tiedämme, että verkkosivuistamme tulee hyvät?

Tutkimme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja käymme kunkin projektin jälkeen yhteisen palautekeskustelun. Asiakkaamme ovat työhömme tyytyväisiä. Saamme kiitosta sitä, että valtaosa yhdessä sovituista tavoitteista saadaan projekteissamme toteutettua. Saatamme teidät mielellämme yhteen sopivien järjestöasiakkaidemme kanssa, jos haluatte keskustella heidän kokemuksistaan.

Oletteko valmiit uudistamaan järjestönne verkkosivut Karhun kanssa?

Kysy Atelta lisää

Atte Mäkinen asiakkuusjohtaja 050 543 7697

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä