WordPress-verkkosivut

WordPress on maailman ja Suomen suosituin julkaisujärjestelmä. Luotettavana pidetyn W3Techs-sivuston arvion mukaan yli 60 % maailman julkaisujärjestelmävetoisista verkkosivuista toimii WordPressillä.

Se, että valtaosassa planeetan kaikista verkkosivuprojekteista on valittu WordPress kertoo, että järjestelmällä on monia vahvuuksia. Kerromme niistä tällä sivulla. Lue myös, miksi olemme hyvä valinta WordPress-toimittajaksi. Teemme töitä myös Drupal-järjestelmällä.

WordPress on helppokäyttöinen

Julkaisujärjestelmän idea on mahdollistaa sujuva digitaalinen sisällöntuotanto ja antaa ei-teknisille ihmisille eväät tehdä sisältöä verkkoon. Helppokäyttöisyyden tulisi mielestämme olla tärkein yksittäinen julkaisujärjestelmän valintakriteeri.

WordPressin käyttö on helppoa. Se toimii nopeasti ja intuitiivisesti. Käytön voi aloittaa jopa ilman koulutusta. Puolen päivän koulutuksen jälkeen WordPress-työskentely luonnistuu keneltä tahansa.

Teemme kovasti töitä tuottaaksemme sujuvasti päivitettäviä WordPress-sivustoja

Piirroskuva karhu istuu

WordPress-sivustoja voi tehdä monella tavalla. Me Karhu Helsingissä teemme paljon työtä sen eteen, että tuottamamme WordPress-verkkosivustot tarjoavat kävijän lisäksi myös päivittäjälle antoisan käyttökokemuksen. Päivitystyöhön kuluvan ajan minimointi alentaa WordPress-sivuston kokonaiskustannuksia.

WordPress tarjoaa sen, mitä tarvitaan nykyaikaisen verkkosisällön esittämiseen

WordPressillä voi julkaista kaikkea sitä sisältöä, mitä nykyaikaisilla verkkosivuilla tarvitaan. Tekstin, kuvien ja erilaisten dokumenttien lisäksi WordPressillä julkaistuvat videot, sosiaalisen median aineistot ja erilaiset vuorovaikutteiset sisällöt.

WordPress ei aseta rajoja sivuston käyttökokemukselle tai visuaaliselle ilmeelle. Sivustot voidaan suunnitella näyttäviksi, elämyksellisiksi ja ajanmukaisiksi. Asiallisesti tuotetut WordPress-verkkosivut palvelevat yhtä lailla mobiilissa kuin tietokoneella.

WordPressin modulaariset sivupohjat antavat vapautta sisällöntuotantoon

WordPress tarjoaa välineet modulaaristen sivupohjien toteutukseen. Yksittäisen sivun sisältö voidaan rakentaa moduulimaisista rakennuspalikoista, joita päivittäjä voi sijoittaa sivulle haluamansa määrän, haluamaansa järjestykseen. Esimerkiksi kuvan ja tekstin muodostama nosto, linkkipalkki tai video voivat olla yksittäisiä moduuleita.

Moduulit tuovat päivittäjille paljon perinteisiä sivupohjia enemmän vapautta. Vastuun määrä kasvaa samassa suhteessa.

Modulaarisuus antaa päivittäjälle perinteisiä sivupohjia enemmän vapautta. Toisaalta myös vastuu lisääntyy, koska sisällön esittämiseen on enemmän vaihtoehtoja. Moduuleilla voi luoda visuaalisesti rikasta sisältöä, jota kävijä silmäilee mielellään. Moduuleilla harkiten tuotettu sisältö tekee sivustolla vierailemisesta antoisampaa kuin jos tarjolla olisi pääasiassa pitkiä blokkeja mustaa tekstiä valkoisella pohjalla.

WordPressiin on tarjolla paljon valmiita lisäosia

WordPress-verkkosivut voi varustaa suurella määrällä valmiita toiminnallisuuksia ja palveluita, joista osa on ilmaisia ja osaa voi käyttää pientä maksua vastaan. 

Näillä ns. plugineilla voi tuottaa vaikkapa viestilomakkeen, vahvistaa hakukonenäkyvyyttä tai suojautua roskapostilta. Kun lisäosat valitaan asiantuntevasti, niillä saa aikaan hyödyllisiä tuloksia nopeasti ja työaikaa säästäen.

WordPress on tietoturvallinen

WordPressin kehityksessä korostetaan tietoturvaa. Tietoturvauhkiin reagoidaan nopeasti ja järjestelmään lisäosineen on tarjolla tietoturvapäivityksiä säännöllisesti.

WordPress-sivuston tietoturvan kannalta on keskeistä, että sivuston tekniikka on suunniteltu huolella ja käytössä on vain tietoturvallisia lisäosia. WP-sivustoilla tulee olla käytössä tietoturvapalvelu, johon kuuluu tietoturvan valvonta ja päivitysten ripeä asentaminen. Valvomatta jätetty WP-sivusto on tietoturvariski. Me Karhu Helsingissä teemme jatkuvaa työtä asiakkaidemme sivustojen tietoturvan varmistamiseksi.

WordPress on myös verkkokauppa

WordPress on täysimittainen verkkokauppa-alusta. WordPress-sivustolle voi perustaa verkkokaupan esimerkiksi WooCommerce-laajennoksella. 

Kauppatoiminnot ja verkkosivusisällöt saa yhdistettyä saumattomaksi käyttökokemukseksi sekä kävijän että päivittäjän näkökulmasta. WooCommercen ominaisuudet riittävät laajamittaiseen digitaaliseen kaupankäyntiin, ja se on noussut nopeasti yhdeksi Suomen ja maailman suosituimmista verkkokauppateknologioista.

WordPress-sivuston tietoturvaa tulee valvoa ja tietoturvapäivityksiä tehdä säännöllisesti. Valvomatta jätetty WP-sivusto on tietoturvariski.

Piirroskuva karhu kävelee

WordPress ja hakukoneoptimointi (SEO) toimivat yhteen

WordPress-verkkosivustoilla on edellytykset hyvään näkyvyyteen Googlessa ja muissa hakukoneissa. WordPressin tekniset ratkaisut ovat hakukoneystävällisiä ja järjestelmä tarjoaa tarvittavat välineet sisällön hakukoneystävälliseen esittämiseen. WordPressille on tarjolla myös valmiita hakukoneoptimoinnin työkaluja. Tarjoamme kattavat hakukoneoptimoinnin palvelut WordPress-sivustoille.

WordPress sopii saavutettaville verkkosivuille

WordPress tarjoaa välineet saavutettavien verkkosivujen tuotantoon. EU:n saavutettavuusdirektiivi ja kotimainen ns. digipalvelulaki määräävät, että julkisten ja erilaisten välttämättömiä palveluita tarjoavien verkkosivustojen tulee noudattaa kansainvälisen WCAG-saavutettavuuskriteeristön AA-tasoa.

Saavutettavuustiimimme on tiiviisti mukana projekteissa, joissa saavutettavuus on keskeisessä roolissa. Toimimme saavutettavuusasiantuntijana myös asiakkaille, joiden sivusto on tuotettu muualla.

Piirroskuva karhu istuu

WordPressillä saavutettavuuskriteerit saa täyttymään ja järjestelmä soveltuu hyvin saavutettavaan sisällöntuotantoon. Meillä on runsaasti kokemusta saavutettavien verkkosivujen tuotannosta. Teemme myös saavutettavuusauditointeja.

WordPressin kustannukset ovat maltilliset

WordPress on ns. avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Kuka tahansa voi ladata sen verkosta ja aloittaa sen käytön maksutta. Järjestelmää tarjotaan myös erilaisina kaupallisina ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuina palveluina. Järjestelmän hinta on kuitenkin vain pieni osa verkkosivujen kokonaiskustannusta.

WordPress-sivuston tuotannon ja elinkaaren kustannukset ovat maltilliset. Hinta on yksi tärkeimmistä syistä, miksi asiakkaamme valitsevat WordPressin. Lue lisää siitä, miten WordPress-sivuston hinta muodostuu ja mihin järjestelmän taloudellisuus perustuu.

WordPress-asiantuntemusta on paljon tarjolla – valta on asiakkaalla

WordPress on sivuston omistajalle turvallinen valinta, koska järjestelmään liittyvää osaamista on paljon sekä Suomessa että ympäri maailmaa. Kertaalleen rakennetun WordPress-sivuston kehittämiseen on tarjolla lukuisia kumppaneita, joten ette ole riippuvaisia yhdestä toimittajasta.

Saatte kaikki oikeudet WordPress-sivustoon – ainakin meillä

Meillä Karhu Helsingissä rakennetun WordPress-sivuston oikeudet saa asiakas. Voitte käyttää tuottamaamme sivustoa kuten haluatte ja hyödyntää sen jatkokehityksessä sellaista osaamista, jonka arvioitte palvelevan teitä optimaalisesti. Teemme parhaamme, jotta verkkosivujen rakentaminen, Huolenpito ja jatkokehitys sujuvat niin, että haluatte tehdä töitä nimenomaan meidän kanssamme.

Kuten tällä sivulla on kerrottu, WordPressin valitsemiseen verkkosivujen julkaisujärjestelmäksi on vahvat perusteet. Lue myös siitä, miksi meidät kannattaa valita WordPress-kumppaniksenne.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja jutellaan WordPressistä

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä