Hakukone­optimointi (SEO)

Meillä on yli vuosikymmenen kokemus suunnitelmallisesta ja tuloksia tuottavasta verkkosivujen hakukoneoptimoinnista eli SEO:sta. Hakukoneoptimointi on keskeinen osa sivustoprojektejamme ja sivustojen jatkuvaa kehittämistä.

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa hankkia Karhulta

01
Pitkä kokemus verkkosivustojen ja -kauppojen analysoinnista
02
Optimointi on saumaton osa verkkopalvelun suunnittelua ja kehittämistä
03
Perinpohjainen tieto SEO:n vaikutuksesta verkkosivujen eri osa-alueisiin
04
Syvällinen ymmärrys verkkosivujen käyttäjistä

Valtaosa useimpien asiakkaidemme verkkosivustojen kävijöistä saapuu hakukoneista, tyypillisesti Googlesta. Mitä paremmin sivusto näkyy hakukoneissa, sitä enemmän se tavoittaa oikeanlaisia kävijöitä ja sitä paremmat edellytykset sivustolla on saavuttaa sille asetetut tavoitteet.

Hakukoneoptimointi on läsnä koko ajan

Verkkopalveluita suunniteltaessa ja rakentaessa otamme hakukonenäkyvyyden huomioon kaikissa vaiheissa määrittelystä julkaisuun. SEO-asiantuntijamme on tiiviisti mukana projektityöskentelyn kaikissa vaiheissa. Hakukoneoptimoinnin näkökulma on sivustojen rakennesuunnittelun perusta. SEO vaikuttaa olennaisesti myös visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnitteluun sekä teknisen työn moniin osa-alueisiin. Sekä WordPress että Drupal tarjoavat laajat mahdollisuudet hakukoneystävällisten sivustojen tuotantoon.

Parhaat tulokset saadaan, kun uusi sivusto konseptoidaan ja suunnitellaan perustuksia myöten hakukoneystävälliseksi

Hakukoneystävällinen sivusto ja jatkuva optimointi parantavat näkyvyyttä ja tavoitteiden saavuttamista. Ymmärtämällä, mitä ihmiset etsivät ja millaista sisältöä he haluavat, voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaat paremmin.

Suunnitelmallista ja jatkuvaa hakukoneoptimointia valmiille sivustolle

Jatkuva hakukoneoptimointi on suunnitelmallista ja pitkäaikaista työtä verkkosivuston näkyvyyden parantamiseksi. Osana jatkuvaa optimointia seuraamme, analysoimme ja raportoimme sivuston hakukonenäkyvyyttä sekä kilpailutilannetta. Teemme SEO-kehitystoimia sivustolle ja tuotamme asiakkaamme sisältötiimille konkreettisia sisältösuosituksia. Kehitystöiden ja sisältöjen vaikutusta seurataan tiiviisti, jotta työssä saadaan aikaan yhä parempia tuloksia kuukausi kuukaudelta.

Suosittelemme jatkuvaa optimointia kaikille sivustoille, joiden menestykseen orgaaninen näkyvyys hakukoneissa vaikuttaa keskeisesti.

hakukoneoptimointia tiiviinä osana muuta Huolenpitoa tai yhdessä muiden kumppaneidenne kanssa

Yli sadan asiakkaamme verkkosivuston tukena ja turvana on Karhu Huolenpito, kokonaisvaltainen tukipalvelumme. Yhdessä Huolenpitomme kanssa jatkuva hakukoneoptimointi toimii erityisen sujuvasti ja sivustoa kehitetään kokonaisvaltaisesti.

Olemme valmiina SEO-palvelukseen myös sivustoilla, joiden ylläpidon ja tuen tarjoaa asiakkaamme muut kumppanit.

Usein kysyttyä SEO-palveluistamme

Kuuluuko SEO kaikkiin sivustoprojekteihinne?

Tarjoamme hakukoneoptimointia osaksi rakennusprojektia verkkosivustoilla, joiden menestyksen kannalta hakukonenäkyvyys on olennainen osa. Optimointia tekee projektissa SEO-asiantuntijamme, jonka työ on selkeästi ja läpinäkyvästi hinnoiteltu projektitarjouksessamme.

Kuinka paljon jatkuva hakukoneoptimointi maksaa?

Jatkuva hakukoneoptimointi räätälöidään kullekin asiakkaalle ja sivustolle sopivaksi, mutta jatkuvan optimoinnin tyypillinen hinta asiakkaillamme on 500–1 300 euroa kuukaudessa.

Miksi pitää optimoida jatkuvasti?

Hakukoneet kehittyvät jatkuvasti ja kilpailevat sivustot kehittävän omaa näkyvyyttään aktiivisesti. Hakukonenäkyvyyden vahvistaminen on kuin huippu-urheilua. Jos treenaamisen lopettaa, tulokset alkavat nopeasti hiipua.

Voiko sivustomme hakukonenäkyvyyttä kartoittaa?

Olemme valmiina auditoimaan sivustojen hakukonenäkyvyyttä ja tekemään suosituksia siitä, miten näkyvyyttä voitaisiin parantaa. Teemme mielellämme tarjouksen SEO-auditoinnista.

Jutellaan lisää – ota yhteyttä!

Vaikuttaako siltä, että voisimme löytää yhteisen sävelen hakukoneoptimoinnissa? Toivomme ja uskomme näin. Järjestetään yhteinen keskustelutuokio ja selvitetään, miten voisimme edetä asiassa. Lähetä viesti tämän sivun lomakkeella tai ota yhteyttä sopivaksi katsomaasi ihmiseemme. Olemme valmiina palvelukseen ja odotamme innolla yhteydenottoasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää hakukoneoptimoinnista

Kysy Sannalta lisää

Sanna Lindholm SEO- ja konversioasiantuntija 040 509 8747

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä