Miten lähestymme tutkimuksia?

Teemme tutkimuksella verkkopalveluista parempia

Meillä on pitkä kokemus verkkosivustoille ja verkkokauppoihin tehtävistä tutkimuksista ja auditoinneista. Teemme tutkimusta, jotta voimme pohjata päätöksiä dataan ja ymmärrykseen mutu-tuntuman sijaan.

Kaikki tutkimuksemme tuottavat tulokseksi konkreettisia kehityssuosituksia, joilla verkkopalveluista tehdään parempia. Tutkimuksissamme kerätään suuria määrää dataa ja tarjoamme kaiken kerätyn datan tutkimuksen tilanneelle asiakkaallemme. Tärkein lopputuote on kuitenkin asiantuntijamme tuottama yhteenveto siitä, millaisiin toimenpiteisiin tutkimuksen löydösten perusteella tulisi ryhtyä.

Tuloksena suositukset kehittämisen tai uudistamisen pohjaksi

Tutkimuksen pohjalta voimme suositella, mitä kehitystoimia olemassa olevalle verkkosivustolle tai verkkokauppaan tulisi tehdä, jotta se palvelisi kävijöitä ja saavuttaisi tavoitteensa paremmin. Yhtä lailla tutkimusta voidaan hyödyntää tilanteessa, joissa verkkopalvelua ollaan uudistamassa. Silloin on tärkeää ymmärtää, mikä nykyisessä verkkopalvelussa toimii hyvin ja mitkä osa-alueet kaipaavat kipeimmin parannusta.

Tutkimustyö lisää ymmärrystämme verkkopalveluista ja niiden käyttäjistä

Laaja tutkimustyöstä kerätty ymmärryksemme antaa pohjan myös asiakkaidemme uusien verkkopalveluiden konseptisuunnittelulle ja jatkokehittämiselle. Jokainen tekemämme tutkimus laajentaa tajuntaamme sen suhteen, miten verkkopalveluiden käyttäjät toimivat ja mikä verkkosivustoilla toimii ja mikä ei.

Olemme valmiina kokoamaan yksilöllisen tutkimuskokonaisuuden

Jokainen verkkosivusto ja verkkokauppa on yksilöllinen ja myös tutkimuspalvelumme taipuvat yksilöllisiin tarpeisiin. Eri tutkimuksiamme voi joustavasti yhdistää ja niistä osia voi liittää toisiin tutkimuksiin. Ota meihin yhteyttä ja löydetään yhdessä sopiva tutkimuspalveluiden kokonaisuus.

Voimmeko olla avuksi tutkimustyössä?

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä