Drupal

Drupal on maailman suosituin julkaisujärjestelmä (CMS) suurten ja keskikokoisten verkkosivustojen rakentamiseen ja hallintaan. Karhu Helsinki on Suomen kokeneimpiin kuuluva Drupal-toimittaja. Rakennamme Drupalilla verkkosivustoja ja -palveluita, jotka kasvattavat asiakkaidemme myyntiä ja alentavat kustannuksia. Teemme töitä myös WordPress-järjestelmällä.

Miksi Drupal?

Suosittelemme asiakkaillemme juuri tätä julkaisujärjestelmää, koska se on helppokäyttöinen, se on tähän mennessä taipunut kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin ja koska se toimii luotettavasti. Avoin lähdekoodi on Drupalin vahvuus. Ohjelma ei maksa mitään ja asiakkaamme saa rakennettavaan sivustoon automaattisesti kaikki oikeudet.

Reilussa vuosikymmenessä yli miljoonan ihmisen yhteisöksi

Järjestelmän kehitti alunperin belgialainen Dries Buytaert. Ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2001. Tänä päivänä sitä kehittää maailmanlaajuinen yhteisö, johon kuuluu yli miljoona asiantuntijaa. Yhteisö on suuri ja hyvin organisoitu. Sen ansiosta Drupal kehittyy ainutlaatuisen dynaamisesti, mutta toisaalta kurinalaisesti.

Karhu Helsinki on rakentanut useita Suomen merkittävimmistä Drupal-yrityssivustoista. Asiakkaitamme ovat mm. Paulig, Sodexo ja Wihuri.

Piirroskuva karhu istuu

Miksi Karhu Helsinki?

Olemme yksi Suomen suurimmista Drupal-toimistoista. Meillä töitä tekee töitä yksi maan osaavimmista ja sitoutuneimmista Drupal-tiimeistä. Tykkäämme avoimuudesta. Kerromme projektien hinnat etukäteen ja laskutamme jälkikäteen, sitten kun on valmista ja olette työhömme tyytyväisiä. Tämä erottaa meidät useimmista kilpailijoistamme.

Drupalia on ilo käyttää

Olemme vuosien aikana kouluttaneet yli 1000 Drupal-käyttäjää. Heiltä saamamme palaute on johdonmukaista. Drupal toimii nopeasti ja luotettavasti. Päivitysten tekeminen on mielekästä ja jopa hauskaa.

Karhu Helsinki on kouluttanut yli tuhat Drupal-käyttäjää suomalaisissa yrityksissä.

Piirroskuva karhu kävelee

Kuulemme usein, että meidän toimittamamme Drupal on helpompi käyttää, kuin mihin yleensä on totuttu. Järjestelmä tarjoaa laajat mahdollisuudet näkymien räätälöintiin ja olemme tehneet vuosia töitä sen eteen, meidän versiomme Drupalista on niin helppokäyttöinen kuin mahdollista. Tulemme mielellämme esittelemään, mitä työmme tuloksena on syntynyt ja miten helppoa nettisivujen päivittäminen voi olla.

Sillä voi tehdä melkein mitä tahansa

Drupal on optimaalinen työkalu laadukkaiden internet-sivustojen ja verkkokauppojen rakentamiseen. Se sopii erinomaisesti myös intranet- ja extranet-sivustojen pohjaksi. Se on hyvä pohja myös online-kampanjoiden alustaksi. Drupalilla voi tehdä verkkokauppaa, tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan, hallinnoida big dataa tai rakentaa lähes mitä tahansa räätälöityjä online-sovelluksia. Erilaisiin integraatioihin järjestelmä tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat rajapinnat. Kun verkkopalvelun alustaksi valitsee Drupalin, ovat tulevaisuuden kehityspolut käytännössä rajattomat.

Drupal erottuu edukseen, kun rakennetaan responsiivisia sivustoja, jotka tarjoavat laadukkaan käyttökokemuksen sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Järjestelmä antaa etumatkaa myös hakukoneoptimoinnissa – Drupalilla rakennettu sivusto näkyy tyypillisesti korkeammalla hakutuloksissa kuin vastaava kilpailevalla julkaisujärjestelmällä rakennettu sivusto.

Miljoonia sivustoja, suosittu Suomessa ja maailmalla

Miljoonat sivustot ympäri maailman toimivat Drupalilla. Maailmalla sitä käyttävät mm. Nike, Sony ja YK. Drupal on myös yksi Suomen suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Esimerkiksi Yle, Punainen Risti, TietoEVRY, Unilever, Afry, Nokia ja Säteilyturvakeskus luottavat siihen. Oli maa mikä tahansa, Drupal toimii luotettavasti strategisen tärkeiden verkkopalveluiden rakentamisessa ja kehittämisessä.

Drupal on varma valinta julkaisujärjestelmäksi ja Karhu Helsinki toimittajaksi.

Kerromme mielellämme lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä