Drupal on helppo­käyttöinen

Drupalin käyttäminen on miellyttävää. Järjestelmä toimii nopeasti ja intuitiivisesti.

Olemme kouluttaneet yli tuhat Drupal-käyttäjää ja heiltä saamamme palaute on yhdenmukaista: Drupalia on helppoa ja jopa hauskaa käyttää. Jos osaa käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa, osaa myös tuottaa nettisisältöä Drupalilla. Kun Drupalin kanssa tekee töitä, tuloksia syntyy nopeasti.

Drupalin käyttäminen on helppoa ja jopa hauskaa. Tuloksia syntyy nopeasti.

Piirroskuva karhu istuu

Kun rakennamme sivustoja Drupalilla, keskitymme erityisesti siihen, että useimmin päivittyvien sisältöjen luominen ja muokkaaminen on helppoa. Useimmin luotavat sivut syntyvät yhdellä klikkauksella. Kuvat muokkautuvat automaattisesti oikeaan kokoon. Taulukot siirtyvät sivuille copy-paste-toiminnoilla ja saavat suoraan oikean visuaalisen ilmeen. Uuden uutisen julkaisu onnistuu parissa minuutissa. Kaikki sisällöt tulevat käyttäjille näkyviin yhtenäisen tyylikkäällä visuaalisella ilmeellä – päivittäjästä riippumatta.

Drupalin ansiosta asiakkaamme ovat saaneet nettisisällön tuotantoon mukaan suuremman määrän ihmisiä kuin he koskaan ajattelivat olevan mahdollista.

Onko se tosiaan niin helppoa?

Tapaamme silloin tällöin ihmisiä, jotka epäilevät Drupalin helppokäyttöisyyttä. Tähän on kaksi syytä.

  • Drupalin aiemmat versiot olivat käytettävyydeltään puutteellisia. Versio 7 on ensimmäinen, jonka käytettävyys on erinomainen ja uusin versio Drupal 9 on entistäkin helppokäyttöisempi.
  • Oletusasetuksilla toimivassa Drupalissa on peruskäyttäjän näkökulmasta liikaa toimintoja. Toimittamassamme Drupal-versiossa päivittäjät näkevät vain heidän työnsä kannalta olennaiset toiminnot. Näkemä on selkeä, nopea ja helppokäyttöinen.

Drupalin päivitysnäkymät muokkautuvat joustavasti sivusto- ja käyttäjäroolikohtaisesti. Kaikki sivuston päivitystä ja hallinnointia tekevät ihmiset näkevät vain sellaisia toimintoja, joita he tarvitsevat.

Olemme kouluttaneet yli 1000 suomalaisissa yrityksissä työskentelevää ihmistä Drupalin käyttöön. Koulutuksistamme tykätään.

Piirroskuva karhu

Koulutamme henkilöstönne Drupalin käyttöön. Kouluttajamme tuntee perusteellisesti sekä Drupalin että sivustonne. Koulutus tapahtuu oikealla sivustollanne ja on hyvin käytännönläheistä. Kun koulutus on pidetty, on osallistujien helppoa aloittaa sisällön syöttäminen ja päivitysten tekeminen. Usein koulutukseen osallistujat eivät malta odottaa pääsyä tositoimiin.

  • Nettisisältöä on helppoa ja nopeaa päivittää Drupalilla
  • Uutisen tai muun uuden sivun luonti onnistuu yhdellä klikkauksella
  • Toiminnot tuntuvat tutulta MS Officen käyttäjän näkökulmasta
  • Kopiointi ja liittäminen toimivat hyvin, myös taulukot kopioituvat
  • Kuvien ja videoiden julkaisu on sujuvaa ja yksinkertaista
  • Taulukoita ja lomakkeita voi luoda ilman teknistä osaamista
  • Drupalin työkalut muovautuvat käyttäjärooleittain: kukin käyttäjä näkee tarpeelliset toiminnot
  • Päivitystyön voi aloittaa puolen päivän koulutuksella

Lue lisää siitä, miten helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä säästää aikaa ja rahaa

Olemme vakuuttuneita siitä, että Drupalilla on ilo tehdä töitä. Tulemme mielellämme kertomaan lisää Drupalista ja näyttämään käytännössä, miten helppoa nettisivujen päivittäminen voi olla.

Pyydä meidät visiitille

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä