Hanki meiltä verkkosivut yritykselle

Verkkosivut yritykselle

Olemme konseptoineet, suunnitelleet ja rakentaneet satoja verkkosivustoja suomalaisille yrityksille yli kahden vuosikymmenen ajan. Työskentelemme niin tunnettujen pörssiyhtiöiden, johtavien pk-yritysten kuin startupien kanssa.

Me suunnittelemme ja toteutamme korkealaatuisia verkkosivustoja käyttäen WordPress– ja Drupal-sisällönhallintajärjestelmiä. Panostamme siihen, että yrityksesi verkkosivut tarjoavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Kymmenet yritykset luottavat meihin verkkosivujen konseptoinnissa, suunnittelussa ja teknisessä kehittämisessä.

Tutustu asiakkaisiimme

Räätälöidyt verkkosivut yritykselle

Toteutamme verkkosivut yritykselle useimmiten kokonaispakettina jolloin vastaamme koko uudistusprojektin määrittelystä, konseptoinnista ja teknisestä tuotannosta.

Olemme hyvä valinta myös projekteihin, joissa tarvitaan esimerkiksi yrityssivuston konseptisuunnittelua. Tai mikäli yritykselläsi on jo valmiit suunnitelmat, voimme tehdä puhtaasti teknisiä toteutuksia. Työskentelemme sujuvasti mainos-, viestintä- ja mediatoimistojen sekä teknologiatalojen kanssa.

Verkkosivujen suunnittelun perustaksi tarjoamme kattavasti tutkimustyötä. Tutkimukseen ja dataan pohjautuen teemme kanssanne tarvemäärittelyn ja suunnittelemme toimivan konseptin verkkosivuille. Konsepti ottaa kantaa mm. logiikkaan, rakenteeseen, kävijäpolkuihin ja siihen, miten kävijää rohkaistaan vuorovaikutukseen.

Karhussa työskentelevät kokeneet visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelijat, joiden käsissä konsepti muuttuu konkreettisiksi, kauniiksi ja kävijää palveleviksi verkkosivunäkymiksi.

Verkkosivujen huolellinen määrittely ja suunnittelu

Helppokäyttöiset verkkosivut myös sivuston päivittäjälle

Käyttäjäystävällisyyden lisäksi kiinnitämme paljon huomiota myös siihen, että rakentamiamme sivustoja on helppo ja mukava päivittää.

Koulutamme henkilöstönne sivuston käyttöön. Kouluttajamme tuntee perusteellisesti sekä käytetyn teknologian että sivustonne. Koulutus tapahtuu oikealla sivustolla ja on hyvin käytännönläheistä. Kun koulutus on pidetty, on osallistujien helppoa aloittaa sisällön syöttäminen ja päivitysten tekeminen.

Laadukas ja tietoturvallinen teknologia

Rakennamme verkkosivut yritykselle WordPress- ja Drupal-alustoille niiden joustavuuden ja monipuolisuuden vuoksi – autamme yrityksellesi sopivan alustan valinnassa. WordPress-sivustolle voimme luoda WooCommerce-verkkokaupan kustannustehokkaasti joko sivustoprojektin yhteydessä tai jälkikäteen.

Kun teemme verkkosivut yritykselle, otamme kokonaisvastuun sivuston teknisestä suunnittelusta ja tuotannosta. Meille on tärkeää tuottaa laadukasta, tietoturvallista ja testattua tekniikkaa. Teemme teknisen tuotannon aikana jatkuvaa, automaattista laadunvalvontaa. Tuotanto tapahtuu skaalautuvasti hajautetun versionhallinnan päällä ja turvallisten CI/CD-työnkulkujen saattelemana.

Sivustojen tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen sisältyy

 • Kattava hakukoneoptimointi
 • Saavutettavuusasiantuntijan palvelut, kun niitä tarvitaan
 • Sisällöntuotanto ja sisällönsyöttö, mikäli niille on tarvetta
 • Kattava dokumentointi
 • Huolellinen testaus ja julkaisu

Projektinhallinta ja Huolenpito

Projektinhallintamme on hiottu vuosien saatossa huippuunsa, ja kaikki osapuolet tietävät aina missä mennään ja mitä tuleman pitää. Käytössänne on Karhun projektipäällikkö, jonka johtamana verkkosivuprojektit etenevät ryhdikkäästi ja aikataulussa. Kattava ja selkeä dokumentaatio kertoo, mitä ollaan tekemässä ja mitä on sovittu. Saamme projektinhallinnasta paljon kiitosta mm. asiakastarinoissame

Projektin valmistuttua Karhu Huolenpito ottaa yrityksesi verkkosivut hoiviinsa, tarjoten nopeaa ja osaavaa tukea suomeksi. Asiantuntijamme ovat valmiina tukemaan tiimiänne, oli kysymys tai avuntarve minkälainen tahansa.

Asiakkaamme kertovat, että Karhu Huolenpito tuo heille mielenrauhaa, kun tietää verkkosivujen olevan hyvissä käsissä koko niiden elinkaaren ajan.

 • Projektin läpivienti hiotulla projektimallilla
 • Ammattimainen projektijohto ja aktiivinen viestintä
 • Dedikoitu projektipäällikkö, joka vie työtä määrätietoisesti eteenpäin
 • Kehittyneet projektityökalut
 • Kiitetyt nykyaikaiset työkalut ja toimintatavat dokumentointiin
 • Tiiminne koulutus ja tuki

Sivuston jatkokehitys Karhu Kaizen -palvelun avulla

Suosimme datavetoista kehittämistä, jossa sivustoa julkaisun jälkeen kehitetään jatkuvasti ja suunnitelmallisesti. Kehitystoimet ja -suositukset perustuvat dataan (esim. analytiikka, käyttäjätutkimus) ja sen perusteella tehtäviin päätelmiin. Lisää Karhu Kaizen -palvelusta blogissamme.

Tällaista meiltä kysytään usein verkkosivuprojekteistamme

Kuinka paljon verkkosivuprojekti maksaa?

Verkkosivuprojektiemme hinnat lähtevät noin 20 000 eurosta. Tyypillisen projektimme veroton hinta on 30 000 – 90 000 euroa. Olemme vahvimmillamme keskisuurissa ja suurissa projekteissa. Hinnoittelemme työt pääsääntöisesti kiinteällä hinnalla, joten kustannusriskit ovat projekteissamme pienet.

Kauanko yrityksen verkkosivuprojekti kestää?

Projektit ja niiden kesto ovat yksilöllisiä. Teemme pääasiassa keskisuuria ja suuria sivustoja, joiden suunnitteluun ja tuotantoon on hyvä varata tyypillisesti 4-8 kuukautta. Pienemmät kokonaisuudet, kuten kampanjasivustot tuotamme hyvin nopeallakin aikataululla.

WordPress ja Drupal, hallitsetteko molemmat?

Rakennamme verkkosivuja sekä WordPressillä että Drupalilla jotka molemmat ovat maailman suosituimpiin kuuluvia julkaisujärjestelmiä. Teknologiatiimillämme on vankka osaaminen molemmista järjestelmistä. Sekä WordPress että Drupal ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja tietoturvallisia julkaisujärjestelmiä. Molemmat perustuvat avoimeen lähdekoodiin WordPressiä suosimme pienemmissä ja keskisuurissa projekteissa. Drupal on vahvimmillaan suurilla verkkosivustoilla. Tutustu WordPressin ja Drupalin vertailuun tästä. 

Mistä tiedämme, että verkkosivuistamme tulee hyvät?

Tutkimme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja käymme kunkin projektin jälkeen yhteisen palautekeskustelun. Asiakkaamme ovat työhömme tyytyväisiä. Saamme kiitosta sitä, että valtaosa yhdessä sovituista tavoitteista saadaan projekteissamme toteutettua. Saatamme teidät mielellämme yhteen sopivien asiakkaidemme kanssa, jos haluatte keskustella heidän kokemuksistaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää tai keskustella siitä, miten verkkosivut yritykselle voivat auttaa liiketoimintaasi? Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä yrityksellesi toimivat ja tyylikkäät verkkosivut, jotka tukevat liiketoimintatavoitteitasi.

Lähetä Timolle viesti

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä