Hanki meiltä verkkosivut yritykselle

Verkkosivut yritykselle

Verkkosivut ovat leipälajimme

Olemme konseptoineet, suunnitelleet ja rakentaneet satoja verkkosivustoja suomalaisille yrityksille yli kahden vuosikymmenen aikana. Työskentelemme niin tunnettujen pörssiyhtiöiden, alojensa johtavien pk-yritysten kuin tuoreiden startupien kanssa.

Miksi yrityksen verkkosivut kannattaa hankkia Karhulta?

01
Hiottu prosessi ja perusteellinen kokemus verkkosivu­projekteista
02
Asetamme kanssanne tavoitteet ja pidämme katseemme niissä
03
Vankka konsepti­suunnittelun ja designin osaaminen
04
Luja tekninen asiantuntemus WordPress- ja Drupal-järjestelmistä

Karhu Helsinki on yksi Suomen kokeneimmista yritysten verkkosivuja suunnittelevista ja rakentavista toimistoista. Kymmenet yritykset luottavat meihin verkkosivujen konseptoinnissa, suunnittelussa ja teknisessä kehittämisessä. Teemme töitä avoimen lähdekoodin WordPress– ja Drupal-julkaisujärjestelmillä.

Tutustu asiakkaisiimme

Räätälöidyt verkkosivut yritykselle

Verkkosivujen suunnittelun perustaksi tarjoamme kattavasti tutkimustyötä. Tutkimukseen ja dataan pohjautuen teemme kanssanne tarvemäärittelyn ja suunnittelemme toimivan konseptin verkkosivuille. Konsepti ottaa kantaa mm. logiikkaan, rakenteeseen, kävijäpolkuihin ja siihen, miten kävijää rohkaistaan vuorovaikutukseen.

Karhussa työskentelevät kokeneet visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelijat, joiden käsissä konsepti muuttuu konkreettisiksi, kauniiksi ja kävijää palveleviksi verkkosivunäkymiksi.

Verkkosivujen huolellinen määrittely ja suunnittelu

Laadukasta, tietoturvallista ja vastuullista tekniikkaa

Kun teemme verkkosivut yritykselle, otamme kokonaisvastuun sivuston teknisestä suunnittelusta ja tuotannosta. Meille on tärkeää tuottaa laadukasta, tietoturvallista ja testattua tekniikkaa. Teemme teknisen tuotannon aikana jatkuvaa, automaattista laadunvalvontaa. Tuotanto tapahtuu skaalautuvasti hajautetun versionhallinnan päällä ja turvallisten CI/CD-työnkulkujen saattelemana.

Sivustojen tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen sisältyy

 • Kattava hakukoneoptimointi
 • Saavutettavuusasiantuntijan palvelut, kun niitä tarvitaan
 • Sisällöntuotanto ja sisällönsyöttö, mikäli niille on tarvetta
 • Kattava dokumentointi
 • Huolellinen testaus ja julkaisu

Tyypillisessä projektissa asiakkaamme vastaa sisällön suunnittelusta ja tuotannosta.

Osana konseptia muotoilemme konkreettiset linjaukset ja suositukset sisällön rakenteesta ja esitystavasta.

Piirroskuva karhu istuu

Rautainen projektinhallinnan osaaminen tekee projektista sujuvan

Projektinhallinta on osa-alue, josta saamme paljon kiitosta mm. asiakastarinoissamme. Karhun johtamat verkkosivuprojektit etenevät ryhdikäästi ja aikataulussa. Kaikki osapuolet tietävät missä mennään ja mitä tuleman pitää. Kattava ja selkeä dokumentaatio kertoo, mitä ollaan tekemässä ja mitä on sovittu.

 • Projektin läpivienti hiotulla projektimallilla
 • Ammattimainen projektijohto ja aktiivinen viestintä
 • Dedikoitu projektipäällikkö, joka vie työtä määrätietoisesti eteenpäin
 • Kehittyneet projektityökalut
 • Kiitetyt nykyaikaiset työkalut ja toimintatavat dokumentointiin
 • Tiiminne koulutus ja tuki

Sujuva siirtymä huolenpitoon ja jatkokehitykseen

Kun sivusto on valmis, Karhu Huolenpito on valmiina ottamaan sen hoiviinsa. Meitä kiitetään eniten siitä, miten ripeästi ja osaavasti palvelemme sivuston ollessa käytössä ja koko sivuston elinkaaren ajan.

Karhu Huolenpidon suomenkieliset asiantuntijat ovat valmiina tukemaan tiimiänne, oli kysymys tai avuntarve minkälainen tahansa. Asiantuntijamme keskustelevat kanssanne muutenkin kuin tikettijärjestelmän kautta. Asiakkaamme kertovat, että Karhu Huolenpito tuo heille mielenrauhaa, kun tietää verkkosivujen olevan hyvissä käsissä.

Kokemus näkyy hiotuissa toimintatavoissa – jokainen projekti on kuitenkin yksilöllinen

Yli kahden vuosikymmenen kokemus näkyy siinä, mitä tuomme yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Olemme hioneet projektimalliamme, työkalujamme ja toimintatapojamme perusteellisesti. Suhtaudumme avoimin mielin uudenlaisten toimintatapojen pilotointiin. Koska jokainen verkkosivuprojektimme on yksilö, hyödynnämme kulloinkin sellaisia toimintatapoja ja prosesseja, jotka tuovat asiakkaalle eniten arvoa.

Tällaista meiltä kysytään usein verkkosivuprojekteistamme

Kuinka paljon verkkosivuprojekti maksaa?

Verkkosivuprojektiemme hinnat lähtevät noin 20 000 eurosta. Tyypillisen projektimme veroton hinta on 30 000 – 90 000 euroa. Olemme vahvimmillamme keskisuurissa ja suurissa projekteissa. Hinnoittelemme työt pääsääntöisesti kiinteällä hinnalla, joten kustannusriskit ovat projekteissamme pienet.

Kauanko yrityksen verkkosivuprojekti kestää?

Projektit ja niiden kesto ovat yksilöllisiä. Teemme pääasiassa keskisuuria ja suuria sivustoja, joiden suunnitteluun ja tuotantoon on hyvä varata tyypillisesti 4-8 kuukautta. Pienemmät kokonaisuudet, kuten kampanjasivustot tuotamme hyvin nopeallakin aikataululla.

WordPress ja Drupal, hallitsetteko molemmat?

Rakennamme verkkosivuja sekä WordPressillä että Drupalilla jotka molemmat ovat maailman suosituimpiin kuuluvia julkaisujärjestelmiä. Teknologiatiimillämme on vankka osaaminen molemmista järjestelmistä. Sekä WordPress että Drupal ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja tietoturvallisia julkaisujärjestelmiä. Molemmat perustuvat avoimeen lähdekoodiin WordPressiä suosimme pienemmissä ja keskisuurissa projekteissa. Drupal on vahvimmillaan suurilla verkkosivustoilla. Tutustu WordPressin ja Drupalin vertailuun tästä. 

Mistä tiedämme, että verkkosivuistamme tulee hyvät?

Tutkimme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja käymme kunkin projektin jälkeen yhteisen palautekeskustelun. Asiakkaamme ovat työhömme tyytyväisiä. Saamme kiitosta sitä, että valtaosa yhdessä sovituista tavoitteista saadaan projekteissamme toteutettua. Saatamme teidät mielellämme yhteen sopivien asiakkaidemme kanssa, jos haluatte keskustella heidän kokemuksistaan.

Verkkosivut yrityksellesi yhdessä Karhun kanssa?

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä