Verkkosivujen hinta lähtee meillä tyypillisesti noin 20000 eurosta

Verkkosivujen hinta

Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus verkkosivujen konseptoinnista ja suunnittelusta. Kaikki projektimme ovat yksilöllisiä ja asiakaskohtaisesti räätälöityjä, joten hinnat vaihtelevat, mutta tyypillisesti verkkosivujen hinta lähtee meillä noin 20 000 eurosta.

Karhu Helsinki on vahvimmillaan keskisuurissa ja suurissa verkkosivuprojekteissa. Olemme työskennelleet pörssiyhtiöiden ja alansa johtavien keskisuurten yritysten kanssa sekä Suomen tunnetuimpien järjestöjen ja julkisen sektorin kiintoisimpien asiakkaiden kanssa.

Verkkosivujen rakentamisessa tärkeimmät työvälineemme ovat julkaisujärjestelmät WordPress (WP) ja Drupal sekä avoin lähdekoodi. WordPress ja Drupal ovat maailman kehittyneimpiä ja suosituimpia julkaisujärjestelmiä.

Blogissamme on kerrottu tarkemmin erilaisista verkkosivustoprojektien hinnoittelumalleista.

WordPress-verkkosivujen hinta

WP:n perustana on avoin lähdekoodi – kuka tahansa voi ladata sen verkosta ilmaiseksi. Tarjolla on myös maksullisia versioita, jotka ovat pääsääntöisesti edullisia. Itse ohjelmistosta aiheutuva kustannus on yleensä nolla euroa tai lähellä sitä. WordPressillä rakennetun sivuston kokonaiskustannukset ovat sen elinkaaren aikana maltilliset.

WordPress-sivustoille on tarjolla lukemattomia lisäosia joko maksutta tai pienellä hinnalla. Niillä voidaan rakentaa sivustoille ominaisuuksia, joiden toteutus vain yhtä sivustoa varten maksaisi usein vähintäänkin tuhansia euroja.

Karhu Helsingin WordPress-projekteista valtaosa on kustannuksiltaan välillä 25 000–90 000 euroa. Voit lukea hinnoittelusta tarkemmin täältä: WordPress-verkkosivujen hinta.

Drupal-verkkosivujen hinta

Myös Drupalin saa käyttöönsä houkuttelevilla taloudellisilla ehdoilla: itse järjestelmä ei maksa mitään ja kuka tahansa voi ladata sen netistä.

Drupaliin on saatavilla laadukkaita ja maksuttomia moduuleja, joilla voi rakentaa lähes mitä vain. Drupalissa nämä moduulit ovat aidosti maksuttomia, toisin kuin monissa muissa avoimeen lähdekoodiin perustuvissa julkaisujärjestelmissä.

Tyypillisen Drupal-projektin hinta lähtee meillä 30 000 eurosta. Olemme avanneet hinnoittelua tarkemmin täällä: Mitä Drupal-projekti maksaa.

Kutsu meidät keskustelemaan tai pyydä tarjous

Vaikuttaako siltä, että voisimme löytää yhteisen sävelen verkkosivuprojektissa? Järjestetään yhteinen keskustelutuokio ja selvitetään, miten voisimme edetä asiassa. Lähetä viesti alla näkyvällä lomakkeella, odotamme innolla yhteydenottoasi. Voit myös lähettää tarjouspyynnön.

Tehdäänkö yhteistyötä? Ota yhteyttä!

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.