Drupal-sivustot toimivat luotettavasti

Drupal on hyvä valinta bisneskriittisille verkkopalveluille, joiden luotettavuus on välttämätöntä. Drupal-sivustot ovat poikkeuksellisen vakaita ja luotettavia. Ne toimivat nopeasti myös silloin, kun liikennemäärät ovat suuria. Drupalin tietoturva on erinomainen. Sivustojen luotettavuuden varmistaa korkeatasoinen pilvipalvelinympäristö.

Valpasta ja proaktiivista tietoturvaa

Drupalin maailmanlaajuista tuotekehitystä valvoo ja koordinoi erityinen turvallisuustiimi. He seuraavat jatkuvasti Drupalin ytimen ja moduulien kehitystä ja reagoivat nopeasti, mikäli tietoturvauhkia ilmenee. Kuten mitä tahansa suosittua ohjelmistoa, myös Drupalia vastaan hyökätään ajoittain. Drupal eroaa monista kilpailijoista siinä, että uhat neutraloidaan yleensä ennen kuin ne nousevat laajempaan tietoisuuteen. Monen kilpailevan julkaisujärjestelmän tietoturvaongelmien on tutustuttu median kautta.

Drupalin tietoturvaa seurataan herkeämättä ja uhkiin reagoidaan nopeasti

Piirroskuva karhu istuu

Drupalilla on vahvat näytöt tietoturvan ja luotettavuuden saralta. Drupalia käyttävät verkkosivustojensa julkaisuun mm. YK, lukuisat valtiolliset toimijat, suuryritykset sekä korkeakoulutus. Myös Symantec, maailman suurin tietoturvayhtiö, käyttää Drupalia.

Luotettava pilvipalvelinympäristö

Karhu Helsinki tarjoaa edistyksellisen palvelinympäristön osana Drupal-toimituksia. Palvelinympäristöt suunnittelemme ja tarjoamme yhteistyössä kotimaisen UpCloudin kanssa. UpCloud-ympäristö on turvallinen ja luotettava valinta, jossa kasvun vara ei lopu kesken. Palvemme joustavasti myös Drupal-sivustoilla, jotka sijaitsevat muissa palvelinympäristöissä.

Palvelinympäristö sisältää myös Drupal-ylläpidon ja -turvan

Tarjoamamme pilvipalvelinympäristyö on täyden palvelun Drupal-palvelukokonaisuus, joka sisältää järjestelmän tietoturvaseurannan sekä versio- ja tietoturvapäivitykset avaimet käteen -palveluna. Tietoturvapalvelu on osa Karhu Huolenpidon kokonaisuutta. Drupal on yksi maailman dynaamisimmin kehittyvistä julkaisujärjestelmistä ja se päivittyy säännöllisesti. Karhu Huolenpidossa Drupal-sivusto pysyy aina laadukkaana, luotettavana ja tietoturvallisena.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä