Drupal-integraatiot

Drupal on kelpo työväline integraatioiden toteutukseen. Kun verkkosivut on rakennettu Drupalilla, mahdollisuudet erilaisiin integraatioihin ovat käytännössä rajattomat. Drupal keskustelee lähes minkä tahansa järjestelmän kanssa, joka tarjoaa toimivan rajapinnan (API).

Esimerkkejä toteuttamistamme Drupal-integraatioista

Drupal on monikanavaisten verkkopalveluiden moottori

Drupal on toimiva alusta monikanavaiseen julkaisemiseen. Drupaliin voidaan tuoda sisältöä mistä tahansa kolmannen osapuolen järjestelmästä, joka tarjoaa sisällön luettavaksi jonkinlaisen dokumentoidun rajapinnan yli. Yhä useammin verkkosivujen sisältö koostuu julkaisujärjestelmässä tuotetun sisällön lisäksi myös useista muista järjestelmistä tulevasta sisällöstä.

Sisältöä voidaan tuottaa lukuisista kanavista ja julkaista nettisivujen lisäksi vaikkapa mobiilisovelluksessa, PDF-esitteessä tai stadionin screenillä

Piirroskuva karhu kävelee

Yhtä lailla Drupal tarjoaa sisältöä julkaistavaksi monikanavaisesti. Sisällön tarjoaminen erilaisille päätelaitteille on jo pitkään ollut arkipäivää. Mutta Drupal-sisältöä voidaan joustavasti kanavoida perinteisten nettiselainnäkymien lisäksi myös esimerkiksi mobiilisovelluksiin, PDF-julkaisuihin, uutiskirjeisiin tai vaikkapa stadionin suurelle screenille. Sisältöä voidaan tarjota myös tallennettavaksi tai julkaistavaksi lähes mihin tahansa ulkoisiin järjestelmiin integraatioilla.

Drupal 9 -version myötä Drupalin rooli integraatioalustana on entisestään vahvistunut.

Karhu Helsingillä on pitkä kokemus integraatioista

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus monipuolisista Drupal-integraatioista. Alla on esimerkkejä järjestelmistä, jotka olemme integroineet Drupaliin. Kun tarvitset luotettavan ja teknisesti osaavan Drupal-integraattorin, olemme mielellämme avuksi.

Drupal on valmis integraatioihin myös lukuisten muiden järjestelmien kanssa. Me Karhu Helsingissä puolestamme olemme aina valmiina keskustelemaan uusista integraatioista.

Lähetä viesti ja kysy lisää integraatioista

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä