Drupal Amadeus -integraatio

Drupal integroituu luontevasti erilaisiin matkavarausjärjestelmiin, mm. Amadeuksen varausratkaisuihin. Drupalilla rakennettuun sivustoon voidaan yhdistää Amadeus-pohjaisia varauselementtejä, joista kävijät ohjataan Amadeukseen myyntikanaviin.

Ajantasaista tietoa suoraan Amadeuksesta

Drupal-pohjaiselle sivustolle voidaan joustavasti tuottaa myös sisältöä julkaistavaksi Amadeuksen kanavista, mikäli käytössä on tuote, joka tarjoaa esim. kohde- tai hintatietoa standardoidun rajapinnan kautta. Matkatuotteiden ostokynnys madaltuu olennaisesti, kun asiakkaalla on käytettävissä luotettavaa ja reaaliaikaista hintatietoa.

Myynti kasvuun minimaalisin lisäkustannuksin

Drupal-Amadeus-integraatio avaa monia mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Asiakas saa sujuvaa palvelua digitaalisessa palvelukanavassa sekä mobiililaitteella että tietokoneella. Keskeiset asiakaspalveluprosessit toimivat kuitenkin yrityksen näkökulmasta samalla tavalla kuin ennenkin, joten lisämyyntiä tuotetaan minimaalisin lisäkustannuksin.

Olemme varma valinta Amadeus-integraatioihin

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien matkailualan verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Olemme tehneet toimivia integraatioita Drupalin ja useiden Amadeuksen varaustuotteiden välille.

Mikäli Drupal-Amadeus-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää.

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä