Drupal MS Dynamics AX ERP -integraatio

Drupal integroituu sujuvasti lähes mihin tahansa ERP-järjestelmään. Esimerkiksi Microsoft Dynamics AX ERP -järjestelmä saadaan integroitua Drupal-järjestelmän kanssa luontevasti. Dynamics AX:ssä hallinnoitua sisältöä voidaan noutaa esitettäväksi Drupalilla rakennetulla verkkosivustolla tai verkkokaupassa, jonka moottorina on Drupal Commerce -verkkokaupparatkaisu.

Rajapinta kahteen suuntaan

Drupal tarjoaa toimivat rajapinnat, joiden kautta voidaan tehdä integraatio MS Dynamics AX -järjestelmään. Dynamics AX:stä voidaan tuoda sivustolle esim. tuotetietoja, tuotteiden hintoja hintoja tai varastosaldoja. Drupal-sivusto ja -verkkokauppa voidaan puolestaan määrittää välittämään ERPiin tilauksia tai muita asiakasviestejä.

MS Dynamics AX -integraatio antaa eväät myynnin kasvuun

Kun Drupal ja MS Dynamics AX ERP keskustelevat, verkkosivut ja verkkokauppa antavat olennaisesti laajemmat mahdollisuudet bisneksen kasvattamiseen. Asiakas saa Drupal-sivuston tai verkkokaupan kautta laadukasta palvelua sekä sulavan käyttökokemuksen sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Myynti- ja asiakaspalveluprosessit voidaan suunnitella verkkosivustolle ilman ERP:n asettamia rajoituksia.

Olemme hyvä valinta MS Dynamics AX -integraatioprojektiin

Karhu Helsinki on yksi Suomen kokeneimmista Drupal-toimistoista. Meillä on pitkä kokemus vaativien integraatioiden rakentamisesta Drupal-julkaisujärjestelmän ja Drupal Commerce -verkkokaupan sekä ERP-järjestelmien välille. Olemme onnistuneet myös toteutuksissa Drupalin ja MS Dynamics AX -järjestelmän välillä.

Mikäli Drupal-MS Dynamics AX -integraatio kiinnostaa, toivomme että yhteydenottoa tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Tutustu myös muihin Drupal-integraatioihin.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä