Drupal Intres/Winres -integraatio

Drupal integroituu luontevasti erilaisiin matkavarausjärjestelmiin, mm. Intres/Winres-varausratkaisuihin, jota kehittää Comgate Oy. Drupalilla rakennettuun sivustoon voidaan yhdistää esim. Intres-pohjaisia varauselementtejä, joista kävijät ohjataan Intresin myyntikanaviin.

Reaaliaikaiset hinnat kiinnostavat kaikkia

Drupal-pohjaiselle sivustolle voidaan joustavasti tuottaa myös Winresissä julkaistua sisältöä, mikäli saatavilla on esim. kohde- tai hintatietoa standardoidun rajapinnan kautta. Todelliset hinnat kiinnostavat asiakkaita ja madaltavat ostokynnystä.

Integraatio antaa eväät myynnin kasvuun

Drupal-Intres-integraatio avaa suuret mahdollisuudet myynnin kasvattamiselle ja kulujen madaltamiselle. Asiakkaille voidaan tarjota laadukas myynti- ja palveluprosessi sekä mobiilissa että tietokoneella. Toisaalta asiakkaan palvelemisen edellyttämä prosessi pyörii Intres- ja Winres-järjestelmässä vakioidulla tavalla, joka ei aiheuta lisäkustannuksia.

Meillä on pitkä kokemus matkailualan integraatioista

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien matkailualan verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja Intres-järjestelmän useiden eri versioiden välille.

Mikäli Drupal-Intres-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä