Drupal Exchange -integraatio

Drupal integroituu monipuolisesti myös erilaisten Microsoft-tuotteiden kanssa. Suunnittelemme ja rakennamme luotettavasti toimivia integraatioita Drupalin ja Microsoft Exchange -järjestelmän välille.

Exchange-sisältö saumattomaksi osaksi verkkosivuja

Drupaliin voidaan noutaa monipuolisesti tietoa Exchange-järjestelmästä. Drupal-sivustolla voidaan esittää Exchangella hallinnoitavaa tietosisältöä, esimerkiksi kalenterimerkintöjä. Sisältö tarjoillaan saumattomana osana muuta verkkopalvelua ja niin, että se tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen sekä mobiilissa että tietokoneella.

Matalampi ostokynnys lisää myyntiä

Drupal-Exchange-integraatio tuo monipuolisia mahdollisuuksia myynnin lisäämiseen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Asiakkaat voivat esimerkiksi nähdä tilojen, asiantuntijoiden tai minkä tahansa muiden Exchangeen luotujen resurssien varaustilanteen. Tämä madaltaa olennaisesti kynnystä ostamiseen tai liidin lähettämiseen. Lisämyynti saadaan tuotettua tavalla, joka minimoi kustannukset. Asiakas tekee suuren osan työstä itse ja taustaprosessit toimivat samalla tavalla kuin ennenkin.

Olemme hyvä valinta Exchange-integraatioon

Karhu Helsinki on yksi maan suurimmista Drupal-toimittajista. Meillä on vuosien kokemus vaativien digitaalisten palveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja Microsoft Exchange -järjestelmän välille.

Mikäli Drupal-Exchange-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä