Drupal Cision -integraatio

Drupal integroituu luontevasti lukuisiin kolmannen osapuolen datalähteisiin, esimerkiksi Cisionin tiedotepalveluihin. Drupalilla rakennettuun sivustoon voidaan yhdistää uutisotsikoita tai mitä tahansa Cisionin kanavista tuotettua ajankohtaista sisältöä.

Cision-sisältö saumattomaksi osaksi Drupal-sivustoa

Drupal tarjoaa toimivat rajapinnat, joiden kautta Cisionin tuotteiden tarjoamaa sisältöä voidaan lukea. Sisältö voidaan joustavasti muotoilla ja tarjota kävijöille sivuston yleiseen visuaalisuuteen sopivassa muodossa. Vain mielikuvitus on rajana esitystapojen suhteen.

Parempaa palvelua minimaalisin lisäkustannuksin

Drupal-Cision-integraatio tuo monia mahdollisuuksia asiakaspalvelun parantamiseen. Asiakkaat löytävät relevanttia ajankohtaista sisältöä laadukkaasti esitettynä sekä mobiililaitteella että tietokoneella. Koska sisältö kanavoituu Drupal-sivustolle automaattisesti, sen tuotanto ei aiheuta lisätyötä ja tapahtuu maltillisin kustannuksin.

Olemme kelpo kumppani Cision-integraatioon

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien ajankohtaista sisältöä jakelevien verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Olemme tehneet toimivia integraatioita Drupalin ja useiden Cisionin tuotteiden välille.

Mikäli Drupal-Cision-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä