Drupal Akamai Identity Cloud (Janrain) -integraatio

Drupal integroituu sujuvasti Akamai Identity Cloud -järjestelmän kanssa. Akamai Identity Cloud on identiteetin ja pääsyn hallinnan järjestelmä eli ns. CIAM-järjestelmä, joka tunnettiin aiemmin nimellä Janrain Identity Cloud.

Luottamuksellista sisältöä, miellyttävä käyttökokemus

Drupal Akamai Identity Cloud -integraatio tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen rajatun ja luottamuksellisen sisällön tarjoamiseen halutuille kohderyhmille. Integraatiota hyödynnetään tyypillisesti extranet-palveluissa.

Akamai Identity Cloudilla voidaan yhdistää useiden digitaalisten palveluiden identiteetin ja pääsyn hallinta yhteen järjestelmään

Piirroskuva karhu kävelee

Käyttäjät rekisteröityvät ja hallinnoivat omia tietojaan Akamai Identity Cloud -lomakkeilla, jotka on yhdistetty osaksi extranet-näkymää. Akamai Identity Cloud varmistaa käyttäjän identiteetin ja välittää integraation yli tiedon siitä Drupal-järjestelmälle, joka vastaa sisältöjen tarjoamisesta käyttäjille tietoturvallisesti.

Tapa yhtenäistää käyttäjähallintaa ja tarjota pääsy useiden suojattujen palveluiden äärelle

Akamai Identity Cloud tarjoaa keskitetyn ratkaisun käyttäjähallintaan ja pääsyn tarjoamiseen erilaisiin digitaalisiin palveluihin. Kun verkkopalveluun tehdään Drupal Akamai Identity Cloud -integraatio, käyttäjät voivat hyödyntää rekisteröityessään saamiaan kirjautumistietoja myös yrityksen muissa palveluissa, joissa sama identiteetin ja pääsyn hallinnan järjestelmä on käytössä.

Olemme hyvä kumppani Drupal-integraatioihin

Karhu Helsinki on yksi Suomen suurimmista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Meillä on myös käytännön kokemusta Drupal Akamai Identity Cloud -integraatioiden toteutuksesta.

Mikäli integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä