Drupal ERP -integraatio

Drupal integroituu luotettavasti mihin tahansa ERP-järjestelmään, joka tarjoaa toimivan rajapinnan. Toiminnanohjausjärjestelmän tuottamaa sisältöä voidaan noutaa esitettäväksi Drupalilla rakennetulla sivustolla tai sivusto voi tarjota sisältöä tallennettavaksi ERP:ssä.

Drupal integroituu käytännössä jokaisen ERPin kanssa

Drupal tarjoaa toimivat rajapinnat, joiden kautta voidaan integroitua lähes mihin tahansa ERP-järjestelmään. Jos ERP:stä on mahdollista lukea tai jos sinne on mahdollista tallentaa sisältöä minkä tahansa selkeästi määritellyn rajapinnan kautta, on Drupal valmis vuorovaikutukseen järjestelmän kanssa. ERPistä voidaan tuoda sivustolle esim. tuotetietoa, asiakastietoa, hintoja ja varastosaldoja. Verkkosivut voivat puolestaan välittää ERPiin verkkokaupan tilauksia, tarjouspyyntöjä tai muita yhteydenottoja.

ERP-integraatio nostaa Drupal-sivuston uudelle tasolle

Kun Drupal ja ERP keskustelevat saumattomasti, verkkosivusto nousee uudelle tasolle strategisena bisnestyökaluna. Asiakkaalle voidaan tarjota Drupal-sivuston kautta laadukasta palvelua ja sulava käyttökokemus sekä mobiilissa että tietokoneella. Myynti- ja asiakaspalveluprosessit voidaan suunnitella verkkoympäristössä ilman merkittäviä rajoitteita ERP:n puolelta.
Lisää myyntiä ja parempaa palvelua maltillisin kustannuksin

Prosessien tuottamat tapahtumat kirjautuvat ERPssä vakioidulla tavalla, jolloin online-kanavan kautta tehty kauppa ja asiakaspalvelu kasvattavat myyntiä, mutta eivät tuota ylimääräisiä kustannuksia. Drupal-ERP-integraatio avaa merkittäviä mahdollisuuksia sekä myynnin kasvattamiselle että kulujen karsimiselle.

Olemme osaava ERP-integraattori

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien integraatioiden rakentamisesta Drupalin ja ERP-järjestelmien välille. Olemme tehneet toimivia ERP-integraatioita useisiin ERP-ratkaisuihin, esimerkkeinä SAP, Sonet ja Visma Severa. Tekniset asiantuntijamme ovat tottuneita työskentelemään monitoimittajaympäristössä, jossa työtä tehdään yhdessä sekä asiakkaan markkinointiviestintä- ja IT-tiimin sekä ERP-toimittajien kanssa.

Mikäli Drupal-ERP-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä