Drupal Digia Enterprise ERP -integraatio

Drupal integroituu luontevasti lukuisiin ERP-järjestelmiin, mm. Digian Enterprise ERP -järjestelmään. Enterprise-järjestelmän tuottamaa sisältöä voidaan noutaa esitettäväksi Drupalilla rakennetulla sivustolla tai Drupal Commerce -verkkokaupassa. Sivusto tai verkkokauppa voi myös tarjota sisältöä tallennettavaksi ERP:ssä.

Rajapinta kahteen suuntaan

Drupal tarjoaa toimivat rajapinnat, joiden kautta voidaan integroitua Digia Enterprise -järjestelmään. Enterprisesta voidaan tuoda sivustolle esim. tuotetietoa tai hintoja ja varastosaldoja. Drupal-sivusto ja -verkkokauppa voivat puolestaan välittää ERPiin tilauksia, tarjouspyyntöjä tai muita yhteydenottoja.

Digia Enterprise -integraatio antaa eväät myynnin kasvuun

Kun Drupal ja Digia Enterprise keskustelevat saumattomasti, verkkosivusto ja verkkokauppa nousevat uudelle tasolle strategisena liiketoiminnan kasvattamisen työkaluna. Asiakkaalle voidaan tarjota Drupal-sivuston kautta laadukasta palvelua ja sulava käyttökokemus sekä mobiilissa että tietokoneella. Myynti- ja asiakaspalveluprosessit voidaan suunnitella verkkoympäristössä ilman merkittäviä rajoitteita ERP:n puolelta.

Olemme hyvä valinta Digia Enterprise -integraatioprojektiin

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien integraatioiden rakentamisesta Drupal-julkaisujärjestelmän ja Drupal Commerce -verkkokaupan sekä ERP-järjestelmien välille. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja Digia Enterprise -järjestelmän välille.

Mikäli Drupal-Digia Enterprise -integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Lähetä viesti ja kysy lisää. Tutustu myös muihin Drupal-integraatioihin.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä