Drupal Severa -integraatio

Drupal ja Visma Severa keskustelevat luontevasti keskenään. Meillä Karhu Helsingissä on kokemusta toimivista Drupal-Severa-integraatioista. Drupalin ja Visma Severan välillä voidaan välittää tietoa kaksisuuntaisesti. Severasta voidaan noutaa tietoja esimerkiksi projekteista, asiakkaista tai laskutuksesta. Vastaavasti Severaan voidaan Drupal-lähtöisesti luoda vaikkapa työ tai asiakas.

Severa-integraatio nostaa Drupal-sivuston uudelle tasolle

Kun Drupal ja Severa keskustelevat saumattomasti, verkkosivusto nousee uudelle tasolle strategisena bisnestyökaluna. Asiakkaalle voidaan tarjota Drupal-sivuston kautta laadukasta palvelua ja sulava käyttökokemus sekä mobiilissa että tietokoneella. Erilaiset asiakaspalveluprosessit voidaan suunnitella ja rakentaa online-ympäristössä ilman merkittäviä rajoitteita Severan puolelta.

Sisältö liikkuu molempiin suuntiin

Sisältöä voidaan tallentaa Severaan vakioidulla tavalla, jolloin esimerkiksi digitaalisesti tehty kauppa ja asiakaspalvelu kasvattavat myyntiä, mutta eivät tuota ylimääräisiä kustannuksia. Drupal-Severa-integraatio avaa mahdollisuuksia sekä myynnin kasvattamiselle että kulujen karsimiselle.

Karhu integroi ERPin ja CRM:n luotettavasti

Karhu Helsinki on yksi maan johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien integraatioiden rakentamisesta Drupalin ja ERP- ja CRM-järjestelmien välille. Visma Severa on yksi järjestelmistä, joita olemme integroineet Drupalin kanssa. Tekninen tiimimme on tottunut työskentelemään monitoimittajaympäristössä, jossa työtä tehdään yhdessä sekä asiakkaan markkinointiviestintä- ja IT-tiimin sekä järjestelmätoimittajan, esimerkiksi Visman, kanssa.

Mikäli Drupal-Severa -integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä