Drupal jäsenrekisteri -integraatio

Drupal on hyvä työkalu, kun halutaan integroida julkaisujärjestelmä ja jäsenrekisteri. Drupal-sivustolle voidaan välittää monipuolisesti tietoa jäsenrekisteristä ja sisältöä voidaan siirtää myös toiseen suuntaan. Meillä Karhu Helsingissä on kokemusta jäsenrekistereihin integroitujen verkkosivustojen rakentamisesta useille merkittäville suomalaisille järjestöille, kuten Kemianteollisuus ry:lle ja Suomen Kennelliitolle.

Drupal keskustelee sujuvasti jäsenrekisterien kanssa

Drupal-integraatio onnistuu periaatteessa mihin tahansa jäsenrekisteriratkaisuun, joka tarjoaa dokumentoidun rajapinnan. Mikä tahansa nykyaikainen tuotteistettu jäsenrekisteri tarjoaa rajapinnan, jonka läpi keskustelu Drupalin kanssa onnistuu luotettavasti.

Oikeaa sisältöä oikeille ihmisille

Jäsenrekisteri-integraation ansiosta Drupalilla rakennetulla sivustolla voidaan jaella luottamuksellista sisältöä järjestön jäsenille. Jäsenrekisterissä oleva ryhmätieto voidaan välittää Drupalin käyttäjähallintaan, jossa rekisterissä olevat ryhmät linkittyvät automaattisesti Drupalin käyttäjäoikeusryhmiin, joiden perusteella oikea sisältö päätyy oikeiden käyttäjien nähtäville.

Automatiikka alentaa kustannuksia

Drupalilla rakennettuun verkkopalveluun voidaan rakentaa automatiikkaa, jolla jäsenrekisteriin merkityt henkilöt voivat automaattitoiminnoilla rekisteröityä verkkopalvelun käyttäjiksi. Myös unohtuneiden salasanojen tilaus automatioidaan. Sekä palvelun käyttöönottoon että ylläpitoon kuluva järjestön henkilöstön työaika, ja sitä kautta kustannukset, minimoidaan.

Rekisterisisältö laajemman yleisön hyödynnettäväksi

Jäsenrekisteristä voidaan myös tuottaa sisältöä Drupal-sivustolla julkaistavaksi. Rekisteridatan pohjalle voidaan toteuttaa Drupalissa monipuolisesti listauksia ja hakutoimintoja, jotka tarjoavat laadukkaan käyttökokemuksen mobiilissa ja tietokoneella. Rekisteristä saatua sisältöä voidaan myös rikastaa Drupalissa vaikkapa kuvilla ja videoilla. Julkaisu tapahtuu tietoturvallisesti niin, että vain tarkasti valitut tiedot julkaistaan nettikanavassa.

Karhu osaa jäsenrekisteri-integraatiot

Karhu Helsinki on valtakunnan Drupal-toimistojen kärkikaartia. Meillä on pitkä kokemus vaativien verkkopalveluiden rakentamisesta Drupalilla. Olemme luotettava kumppani Drupal-jäsenrekisteri-integraatioiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mikäli Drupal-jäsenrekisteri-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä