Drupal HotelEngine -integraatio

Drupal integroituu luontevasti erilaisiin matkavarausjärjestelmiin, mm. HotelEngine-varausratkaisuihin. Drupalilla rakennettuun sivustoon voidaan yhdistää esim. HotelEngine-pohjaisia varauselementtejä, joista kävijät ohjataan HotelEnginen myyntikanaviin.

Reaaliaikaiset hinnat nettisivuille

Drupal-pohjaiselle sivustolle voidaan joustavasti tuottaa myös sisältöä julkaistavaksi HotelEnginen kanavista, mikäli saatavilla on esim. kohde- tai hintatietoa standardoidun rajapinnan kautta.

Myynti kasvuun minimaalisin kustannuksin

Drupal-matkavarausjärjestelmäintegraatiot tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia myynnin kasvattamiseen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Kun nettisivusto ja varausjärjestelmä toimivat saumattomana myyntiputkena, online-myynnin kasvulle on parhaat mahdolliset edellytykset. Myynnin kasvu tapahtuu ilman vastaavaa kustannusten kasvua – varausjärjestelmän infra ja toimintaprosessit ovat jo olemassa ja digikanava ainoastaan tuottaa sinne uusia asiakkaita. Drupal-sivustolla varaajille voidaan tarjota elämyksellistä sisältöä sekä mobiilissa että tietokoneella.

Karhu on varma valinta HotelEngine-integraatioon

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien matkailualan verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja HotelEnginen tuotteiden välille.

Mikäli Drupal-HotelEngine-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä