Drupal Sonet -integraatio

Drupal integroituu luontevasti lukuisiin ERP-järjestelmiin, mm. CGI:n Suomessa kehittämään Sonet ERP -järjestelmään. Sonet-järjestelmän tuottamaa sisältöä voidaan noutaa esitettäväksi Drupalilla rakennetulla sivustolla tai sivusto voi tarjota sisältöä tallennettavaksi ERP:ssä.

Rajapinta kahteen suuntaan

Drupal tarjoaa toimivat rajapinnat, joiden kautta voidaan integroitua Sonet-järjestelmään. Sonetista voidaan tuoda sivustolle esim. tuotetietoa tai hintoja ja varastosaldoja. Verkkosivut voivat puolestaan välittää ERPiin verkkokaupan tilauksia, tarjouspyyntöjä tai muita yhteydenottoja.

Sonet-integraatio antaa eväät myynnin kasvuun

Kun Drupal ja Sonet keskustelevat saumattomasti, verkkosivusto nousee uudelle tasolle strategisena liiketoiminnan kasvattamisen työkaluna. Asiakkaalle voidaan tarjota Drupal-sivuston kautta laadukasta palvelua ja sulava käyttökokemus sekä mobiilissa että tietokoneella. Myynti- ja asiakaspalveluprosessit voidaan suunnitella verkkoympäristössä ilman merkittäviä rajoitteita ERP:n puolelta.

Olemme hyvä valinta Sonet-integraatioprojektiin

Karhu Helsinki on yksi Suomen johtavista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien integraatioiden rakentamisesta Drupalin ja ERP-järjestelmien välille. Meillä on kokemusta toimivista integraatioista Drupalin ja Sonet-järjestelmän välille.

Mikäli Drupal-Sonet-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä