Drupal Active Directory (AD) -integraatio

Drupal on hyvä valinta silloin, kun halutaan integroida julkaisujärjestelmä Active Directory (AD) -käyttäjätietokantaan. Drupal yhdistyy luontevasti minkä tahansa vakiomuotoisen AD-ratkaisun kanssa.

Luottamuksellista sisältöä, miellyttävä käyttökokemus

Drupal-AD-integraatio tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen rajatun ja luottamuksellisen sisällön tarjoamiseen valituille kohderyhmille. Sisältöä voidaan tarjota ilman erillisiä käyttäjähallintaratkaisuja ja uusia tunnuksia ja salasanoja. Käyttökynnys luottamuksellisen sisällön hyödyntämiseen madaltuu olennaisesti ja palveluiden käyttötiheys nousee.

Hyvä tapa sitouttaa suuri määrä sisällöntuottajia

AD-integraatiolla voidaan tarjota suurelle määrälle sisällöntuottajia helppo ja nopea pääsy Drupalin sisällönhallintatyökalujen äärelle. Näin helpotetaan sisällöntuotantoa ja rohkaistaan ihmisiä tuottamaan sisältöä useammin. Drupal-AD-integraatio tekee verkkosisällöntuotannosta sujuvampaa.

Integraatio palvelee intranetissa ja extranetissä

Drupal-AD-integraatio tuo lisäarvoa sekä intranet-palveluihin että erilaisille sidosryhmille suunnattuihin extranet-palveluihin. Myös Drupal-verkkokaupan tehokkuutta voidaan nostaa AD-integraatiolla. Verkkokaupassa voidaan AD:n kautta tunnistetuille käyttäjille tarjota mm. ekskluusivia tuotteita ja asiakaskohtainen hinnoittelu. AD-integraatiolla voidaan sujuvoittaa myös verkkokaupan sisällönhallintaa.

Olemme hyvä kumppani AD-integraatioihin

Karhu Helsinki on yksi Suomen suurimmista Drupal-toimistoista. Meillä on vuosien kokemus vaativien verkkopalveluiden rakentamisesta Drupal-järjestelmällä. Drupal-AD-integraatiot ovat meille tuttuja pitkältä ajalta.

Mikäli Drupal-AD-integraatio kiinnostaa, toivomme että otat meihin yhteyttä tämän sivun viestilomakkeella. Olemme valmiina määrittelemään, suunnittelemaan ja toteuttamaan integraation. Työn laskutamme kokonaisuudessaan sitten, kun projekti on valmis. Tarjoamme myös SaaS-mallin, jossa projektikulut jyvitetään 3-5 vuodelle. Katso muut Drupal-integraatiot.

Lähetä viesti ja kysy lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä