Drupal on markkinoijan tehotyökalu

Drupal on paras mahdollinen valinta, kun halutaan rakentaa verkkosivustoja, jotka vahvistavat brändiä ja lisäävät myyntiä. Karhu Helsingillä on vuosien kokemus käyttäjiä aktivoivien ja asiakkaidemme brändiä rakentavien palveluiden rakentamisesta.

Drupal on suunnittelijan ystävä. Drupal-sivustojen visuaalinen ilme ja käyttöliittymä voidaan suunnitella käytännössä ilman rajoituksia. Drupal tukee näyttävien ja helppokäyttöisten sivustojen suunnittelua. Jotkut asiat toimivat kuitenkin paremmin kuin toiset. Kun teet töitä meidän kanssamme, varmistat, että Drupalista saadaan irti mahdollisimman paljon määrittelystä ja suunnittelusta lähtien.

Drupal-sivuston ilme voi olla minkälainen tahansa. Ja kun se on kerran suunniteltu, se pysyy luotettavasti hallinnassa.

Piirroskuva karhu istuu

Yksi Drupalin vahvuuksista on sen tapa ohjata päivittäjien työskentelyä. Suunnittelemme sivujen ja sisältöelementtien tyylin siten, että ne ovat linjassa asiakkaamme brandin kanssa. Kun asiakkaamme henkilöstö syöttää sisältöä ja tekee päivityksiä, heidän ei tarvitse huolehtia ilmeestä. Teksti, kuvat, taulukot, linkit ja muu sisältö tulevat näkyviin oikealla ilmeellä ja rakenteella Drupalin edistyksellisien ominaisuuksien ansiosta.

 • Rakennamme Drupalilla upeita verkkosivustoja, jotka rakentavat asiakkaidemme brandia
 • Ei rajoituksia sivujen ilmeelle tai käyttöliittymälle
 • Yhtenäinen visuaalisuus riippumatta siitä, kuka tekee päivityksiä
 • Sivuston eri osioilla voi olla kokonaan oma ilmeensä
 • Kampanjasivustojen ja –osioiden rakentaminen onnistuu joustavasti

Johtava julkaisujärjestelmä responsiivisille ja mobiilisivustoille

Drupal on erittäin hyvä työkalu rakennettaessa responsiivisia sivustoja ja verkkokauppoja, jotka muovautuvat automaattisesti käyttäjän päätelaitteeseen ja näyttöruudun kokoon. Responsiiviset Drupal-sivustot tarjoavat pad-laitteita ja älypuhelimia käyttäville vierailijoille kaiken saatavilla olevan sisällön sujuvana ja miellyttävänä käyttökokemuksena. Valtaosa rakentamistamme sivustoista suunnitellaan tarjoamaan yhtä paljon sisältöä ja toimintoja mobiili- ja tietokonekäyttäjille.

Drupal toimii hienosti myös mobiilisivustojen alustana. Mobiilisivusto voi toimia itsenäisesti tai linkitettynä perinteiseen sivustoon. Drupalissa valitut osat perinteisen sivuston sisällöstä voidaan joustavasti ja automaattisesti tarjota mobiilisivuston kautta. Lopputulos miellyttää käyttäjiä ja helpottaa päivittäjien työtä.

 • Drupal on erinomainen työkalu responsiiviseen ja mobiilisuunnitteluun
 • Karhu Helsinki rakentaa sivustoja, jotka palvelevat laadukkaasti pad- ja mobiilikäyttäjiä
 • Sisällön tuottaminen mobiilikäyttäjiä varten onnistuu mutkattomasti

Drupal yhdistää sosiaalisen median kanavat

Drupal on onnistunut valinta yrityksille, jotka ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Drupal integroituu saumattomasti Facebookiin, Twitteriin, LinkedIniin ja muihin sosiaalisen median palveluihin. Drupalin ylivertaisen dynaaminen tuotekehitys varmistaa myös sen, että yhteydet tulevaisuudessa suosittuihin SoMe-palveluihin ovat tarjolla nopeammin kuin muissa julkaisujärjestelmissä.

 • Markkinoiden vahvimmat sosiaalisen median integraatiot: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn ja monet muut palvelut
 • Rajapinnat monipuolisiin sosiaalisen median sovelluksiin
 • Sisällön jakaminen, tykkääminen ja kommentointi lisättävissä kaikkeen sisältöön
 • Käyttäjät voidaan ottaa mukaan tuottamaan sisältöä, kun niin halutaan

Hakukoneoptimointia (SEO), joka tuottaa tuloksia

Drupalia pidetään yhtenä hakukoneystävällisimmistä julkaisujärjestelmistä. Drupal-sivustot näkyvät hyvin Googlessa ja muissa hakukoneissa. Drupalin tekniikka on standardien mukaista ja sen avoin arkkitehtuuri hyvin yhteensopiva hakuteknologioiden kanssa. Google ja muut hakukoneet painottavat kasvavassa määrin sivustojen nopeutta ja siinä Drupal on erityisen vahva. Tyypillinen Drupal-sivusto toimii nopeammin kuin kilpailevilla järjestelmillä rakennetut sivustot.

Drupal-sivustot näkyvät erittäin hyvin hakukoneissa. Meillä on vahvat näytöt hakukoneoptimoinnista Drupalilla.

Drupal antaa myös erityisen monipuoliset mahdollisuudet sivuston sisällön hakukoneoptimointiin. Suunnittelemme sivustojemme sisällön ja rakenteen hakukoneystävälliseksi ja koulutamme käyttäjät tuottamaan sisältöä, joka nousee esiin hakukoneissa.

 • Hakukoneystävällisyys on keskeinen tavoite Drupalin kehityksessä
 • Drupal toimii niinkuin hakukoneet toivovat
 • Drupal-sivustot ovat nopeampia ja näkyvät yleensä korkeammalla hakutuloksissa kuin kilpailijat
 • Hakukoneystävällisen sisällön ja rakenteen suunnittelu ovat Drupalissa helppoa
 • Drupal tukee hakukoneystävällisen sisällön tuotantoa

Harva julkaisujärjestelmä on kilpailukykyinen Drupalin kanssa, kun rakennetaan laadukkaita sivustoja, joilla tehdään tavoitteellista markkinointia ja brandinrakennusta.

Drupalissa teknologia mahdollistaa sekä ilmeen että toiminnallisuuden kehittämisen erittäin joustavasti. Myös mobiili-, hakukone- ja sosiaalisen median ominaisuudet ovat alan ehdotonta kärkeä.

Kysy lisää Drupalista

Drupal on Karhu Helsinki Oy:n toinen päätyövälineistä verkkopalveluiden rakentamisessa. Kerromme mielellämme lisää Drupalista sekä siitä, miten yrityksenne voi sitä hyödyntää.

Ota meihin yhteyttä

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä