Drupalilla sivusto pysyy kontrollissasi

Drupalilla rakennetut sivustot ovat avointa lähdekoodia ja asiakkaamme voivat muokata ja jatkokehittää niitä rajoituksetta. Rakennamme sivustot niin, että niiden muokkaaminen ja hallinointi on mahdollisimman virtaviivaista.

Tyypillisellä sivustolla kaikkea sisältöä voi päivittää ilman teknistä osaamista. Myös valikkorakenteiden muokkaus onnistuu muutamalla klikkauksella. Sama koskee käyttäjähallintaa.

Te päätätte, mitä Drupal-sivustollanne tapahtuu. Kaikki oikeudet ovat asiakkaallamme.

Piirroskuva karhu istuu

Kaiken Drupaliin tuotetun sisällön julkaisu ja arkistointi voidaan ajastaa. Päivittäjien aikaa säästyy, kun myöhemmin julkaistavaa sisältöä voidaan tehdä valmiiksi etukäteen ja vanhentuvia sisältöjä ei tarvitse käydä erikseen poistamassa. Drupalissa voidaan ottaa käyttöön myös työnkulku ja versiointi, jotka helpottavat suurempien sivustojen hallinnointia.

Karhu Helsingin rakentamalla Drupal-sivustolla olet itse kontrollissa, jos vain haluat. Osa asiakkaistamme keskittyy mieluiten sisällön päivittämiseen ja jättää suuremmat muutos- ja hallinointityöt meille. Valinta on sinun, Drupalin kanssa kaikki vaihtoehdot ovat tarjolla.

  • Asiakkaamme voi muokata ja jatkokehittää Drupal-sivustoaan rajoituksetta
  • Sisällön ja rakenteen muokkaaminen on helppoa
  • Käyttäjien ja oikeuksien hallinta onnistuu ilman teknistä osaamista
  • Ajastaminen, työnkulut ja versiointi tuovat tehoja
  • Asiakkaamme päättää, mitä haluaa tehdä – me teemme loput

Yksi suurimmista puutteista monien yritysten verkkosivuilla on se, että asioita ei päästä tekemään itse, vaikka halua ja resursseja olisi. Drupal-sivustolla asiakkaalla on sivustoon kaikki oikeudet ja kaikkea pääsee tarvittaessa tekemään.

Toisaalta Drupal mahdollistaa myös päivitys- ja hallinointityön joustavan jakamisen meidän ja asiakkaan välillä. Näin asiakkaamme ei tarvitse keskittyä muuhun kuin sisältöön, ellei nimenomaisesti halua.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä