Karhulla on asiaa

Tätä me olemme – kiitos jokaiselle karhulle!

Camilla Kuntsi 3

Työntekijät luovat työpaikan sielun, jota yhteiset toimintatavat raamittavat. Auringon paistaessa on hyvä aika tuoda esille Karhun aurinkoista sielua. Kokosimme yhteen kaiken sen, mikä on kivaa, parasta ja mahtavaa Karhulla työskentelemisessä.

Yhteisöllisyys ja hyvinvointi

Aktiivinen työhyvinvointitoiminta tukee työntekijöidemme jaksamista ja hyvinvointia. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä kivoja virkistystapahtumia, jotka tuovat vaihtelua arkeen. Erityisesti peli-illoista tykätään ja toimiston koirakaverit tuovat paljon hymyä päiviin.

Työyhteisömme koetaan lämpimäksi ja rennoksi. Myös uudet työntekijät kertovat, että heidät otetaan aina avosylin vastaan ja he pääsevät nopeasti osaksi yhteisöämme. Erityismaininnan ansaitsevat myös yhteiset lounas- ja kahvitaukoajat, jotka ovat melkeinpä pyhiä – näistä joustamme vain kriittisessä tilanteessa.

Inhimillisyys ja tuki

Meillä inhimillisyys on keskiössä ja siihen pyrimme myös nopeatempoisissa ja muuttuvissa työtilanteissa. Työpaikallamme saa olla oma itsensä ja uskaltaa mokata – virheet ovat osa oppimisprosessia. Avoimuus ja ennakkoluulottomuus ovat arvoja, joita vaalimme. Kaikista asioista voi keskustella, ja jos jokin kaipaa korjausta, sen voi ottaa puheeksi. Työkavereiden tuki on aina läsnä, ja apua saa pyydettäessä.

Myös työtyytyväisyyskyselyistä käy ilmi, että ilmapiiri, tuki työyhteisöltä ja arvostus ovat keskeisiä asioita, joiden takia karhut haluavat olla töissä juuri Karhulla.

Lyhyesti sanottuna parasta on: ihmiset, ihmiset ja ihmiset!

Innostava ja monipuolinen työ

Toimenkuvamme ovat monipuolisia ja kiinnostavia, joissa jokainen pääsee hyödyntämään osaamistaan ja kehittämään taitojaan. Työskentelemme monenlaisten projektien parissa, joten työ pysyy vaihtelevana ja motivoivana. Selkeät tavoitteet auttavat keskittymään olennaiseen ja priorisoimaan. Luottamus kaikkien karhujen ammattitaitoon on korkealla ja jokaisen panosta arvostetaan.

Joustavat työskentelymahdollisuudet

Työn joustavuus koetaan myös yhdeksi vahvuuksistamme. Joustavuus helpottaa arjen hallintaa ja parantaa työhyvinvointia.

Teemme viikoittain töitä kasvotusten toimistolla, mutta tarkoituksenmukaisesti aivan kuten etätyötäkin. Asiakastapaamiset sekä erilaiset workshopit ovat tärkeitä kasvokkain pidettyjä kohtaamisia sekä keskusteluhetkiä. Tiivistä keskittymistä vaativat tehtävät on luonnollista tehdä etänä. Tärkeintä on kuitenkin se, että otamme aina myös inhimillisen näkökulman huomioon ja joustamme yhdessä tarvittaessa.

Meidän alallamme työntekijät useimmiten näkevätkin laajan jouston suurena etuna, koska pääasia on se, että ihmisiin luotetaan ja työt tulevat tehdyksi.

Tykkäsitkö tästä jutusta?

2
0
1
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Karhu Helsinki esittäytyi Huomenta Suomessa koiraystävällisenä työpaikkana – blogin hakukoneoptimointi tuotti mittavan medianäkyvyyden
  2. Uusi ura koulutusohjelman kautta — haastattelussa kolme karhua
  3. Koira työpaikalla – Karhu Helsingissä toimistokoirat ovat tervetulleita
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje