Drupal-julkaisujärjestelmän versio 8 on täällä. Drupal 8 tuo mukanaan satoja uusia ominaisuuksia. Järjestelmä perustuu uuden sukupolven teknologiaan ja kaikki on rakennettu uusiksi verrattuna aiempiin versioihin.

Helpompaa päivittämistä

Drupal 8 on entistäkin helppokäyttöisempi. Uuden Drupalin kehityksessä on keskitytty entistäkin enemmän sujuvaan ja antoisaan käyttäjäkokemukseen. Ja totta kai Drupal antaa myös mahdollisuuden rakentaa palveluita, jotka ovat loppukäyttäjän näkökulmasta parempia käyttää kuin koskaan aikaisemmin.

Drupal 8 on mobiilinetin suunnannäyttäjä

Drupal 8 on edelläkävijä mobiilissa. Drupal on jo pitkään tarjonnut alan parhaat työkalut responsiivisten ja mobiilisivustojen rakentamiseen. Versio 8 vie mobiilinetin jälleen uudelle tasolle. Nyt Drupal-sivustoja ja palveluita voi myös päivittää ja hallinnoida tabletilla ja älypuhelimella. Kävijän käyttökokemus mobiilissa rakentuu loistavaksi.

Paremmat yhteydet kaikkialle digitaaliseen maailmaan

Digitaaliset palvelut tuovat parhaiten tehoa liiketoimintaan, kun erilaiset järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään. Drupal 8 on rakennettu digitaalisen sisällön tuotannon ja hyödyntämisen keskipisteeksi. Uusi Drupal keskustelee lähes minkä tahansa kuviteltavissa olevan kolmannen osapuolen järjestelmän kanssa - kunhan vastapuoli vain on valmis keskusteluun. Erilaisten integraatioiden tekemiseen on huippuluokan rajapinnat ja työkalut.

Enemmän tehoa, luotettavuutta ja turvaa

Drupal 8 -sivustot toimivat nopeammin ja luotettavammin kuin koskaan ennen. Samasta palvelinympäristöstä saadaan irti entistä enemmän ja sivustot ja muut digitaaliset ratkaisut saadaan palvelelemaan entistä suurempia yleisöjä. Toisaalta järjestelmän tietoturva on alan kärkeä. Kun julkaisujärjestelmänä on Drupal 8, on digitaalisen liiketoiminnan kasvattamisessa vain taivas rajana.

Työntekijä työskentelemässä

Kaikki oikeudet tulevat asiakkaalle

Kuten aina ennenkin, kun rakennamme digipalveluita Drupal 8 -järjestelmällä, saa asiakkaamme täydet oikeudet kaikkiin työmme tuloksiin. Mitään ovia ei suljeta ja kaikki vaihtoehdot pysyvät avoinna. Meidän tehtävämme on palvella asiakkaitamme niin, että he haluavat tehdä kanssamme töitä, vaikka siihen ei ole pakkoa.

Karhu Helsinki on kumppanisi Drupal 8 -projekteissa

Karhu Helsinki on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista Drupal-taloista. Olemme rakentaneet satoja sivustoja ja kouluttaneet yli tuhat ihmistä Drupalin käyttöön. Kun haluat käynnistää Drupal 8 -projektin, kannattaa olla meihin yhteydessä.

Lue myös artikkelimme: Drupal-versiot ja niiden elinkaari – miten varautua vuoteen 2020

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää