Drupal on maailman suosituin julkaisujärjestelmä (CMS) suurten ja keskikokoisten verkkosivustojen rakentamiseen ja hallintaan. Karhu Helsinki on Suomen kokeneimpiin kuuluva Drupal-toimittaja. Rakennamme Drupalilla verkkosivustoja ja -palveluita, jotka kasvattavat asiakkaidemme myyntiä ja alentavat kustannuksia. Teemme töitä myös WordPress-järjestelmällä.

Miksi Karhu Helsinki

Olemme yksi Suomen suurimmista Drupal-toimistoista. Meillä töitä tekee töitä yksi maan osaavimmista ja sitoutuneimmista Drupal-tiimeistä. Tykkäämme avoimuudesta. Kerromme projektien hinnat etukäteen ja laskutamme jälkikäteen, sitten kun on valmista ja olette työhömme tyytyväisiä. Tämä erottaa meidät useimmista kilpailijoistamme. Katso miksi olemme maan sympaattisin Drupal-toimisto

Miksi Drupal

Suosittelemme asiakkaillemme juuri tätä julkaisujärjestelmää, koska se on helppokäyttöinen, se on tähän mennessä taipunut kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin ja koska se toimii luotettavasti. Avoin lähdekoodi on Drupalin vahvuus. Ohjelma ei maksa mitään ja asiakkaamme saa rakennettavaan sivustoon automaattisesti kaikki oikeudet.

Karhu Helsinki on rakentanut useita Suomen merkittävimmistä Drupal-yrityssivustoista. Asiakkaitamme ovat mm. Paulig, Sodexo, Unilever ja Wihuri.

Reilussa vuosikymmenessä yli miljoonan ihmisen yhteisöksi

Järjestelmän kehitti alunperin belgialainen Dries Buytaert. Ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2001. Tänä päivänä sitä kehittää maailmanlaajuinen yhteisö, johon kuuluu yli miljoona asiantuntijaa. Yhteisö on suuri ja hyvin organisoitu. Sen ansiosta Drupal kehittyy ainutlaatuisen dynaamisesti, mutta toisaalta kurinalaisesti.

Drupalia on ilo käyttää

Olemme vuosien aikana kouluttaneet yli 1000 Drupal-käyttäjää. Heiltä saamamme palaute on johdonmukaista. Drupal toimii nopeasti ja luotettavasti. Päivitysten tekeminen on mielekästä ja jopa hauskaa.

Karhu Helsinki on kouluttanut yli tuhat Drupal-käyttäjää suomalaisissa yrityksissä.

Kuulemme usein, että meidän toimittamamme Drupal on helpompi käyttää, kuin mihin yleensä on totuttu. Järjestelmä tarjoaa laajat mahdollisuudet näkymien räätälöintiin ja olemme tehneet vuosia töitä sen eteen, meidän versiomme Drupalista on niin helppokäyttöinen kuin mahdollista. Tulemme mielellämme esittelemään, mitä työmme tuloksena on syntynyt ja miten helppoa nettisivujen päivittäminen voi olla.

Sillä voi tehdä melkein mitä tahansa

Drupal on optimaalinen työkalu laadukkaiden internet-sivustojen ja verkkokauppojen rakentamiseen. Se sopii erinomaisesti myös intranet- ja extranet-sivustojen pohjaksi. Se on hyvä pohja myös online-kampanjoiden alustaksi. Drupalilla voi tehdä verkkokauppaa, tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan, hallinnoida big dataa tai rakentaa lähes mitä tahansa räätälöityjä online-sovelluksia. Erilaisiin integraatioihin järjestelmä tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat rajapinnat. Kun verkkopalvelun alustaksi valitsee Drupalin, ovat tulevaisuuden kehityspolut käytännössä rajattomat.

Drupal erottuu edukseen, kun rakennetaan responsiivisia sivustoja, jotka tarjoavat laadukkaan käyttökokemuksen sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Järjestelmä antaa etumatkaa myös hakukoneoptimoinnissa - Drupalilla rakennettu sivusto näkyy tyypillisesti korkeammalla hakutuloksissa kuin vastaava kilpailevalla julkaisujärjestelmällä rakennettu sivusto.

Miljoonia sivustoja, suosittu Suomessa ja maailmalla

Miljoonat sivustot ympäri maailman toimivat Drupalilla. Maailmalla sitä käyttävät mm. Nike, Sony ja YK. Drupal on myös yksi Suomen suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Esimerkiksi Yle, Punainen Risti, TietoEVRY, Unilever, Afry, Nokia, Säteilyturvakeskus ja Suomen Palloliitto luottavat siihen. Oli maa mikä tahansa, Drupal toimii luotettavasti strategisen tärkeiden verkkopalveluiden rakentamisessa ja kehittämisessä.

Drupal 9 on entistäkin helppokäyttöisempi ja rakennettu keskustelemaan sujuvasti kolmansien osapuolien järjestelmien kanssa.

Toivottavasti pääsemme kertomaan lisää

Drupal on varma valinta julkaisujärjestelmäksi ja Karhu Helsinki toimittajaksi. Kysy lisää alla näkyvällä lomakkeella tai lähetä tarjouspyyntö. Vastaamme nopeasti. Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää