Suomen Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto. Palloliittoon kuuluvissa yli tuhannessa jäsenseurassa pelaa yli 120 000 rekisteröityä pelaajaa. Kokonaisuudessaan jalkapalloa harrastaa yli puoli miljoonaa suomalaista. Suomen Palloliitto on Kansainvälisen Jalkapalloliiton FIFA:n jäsen. Karhu Helsingin suunnittelema ja Drupal-julkaisujärjestelmällä rakentama Palloliitto.fi on yksi Suomen suurimmista urheilusektorin verkkopalveluista.

Palloliitto.fi on saanut kiitosta näyttävästä visuaalisuudesta, selkeästä rakenteesta ja monipuolisesta sisällöstä. Palloliitto.fi on myös yksi Suomen suurimmista Drupal-järjestelmällä rakennetuista järjestösivustoista. Palloliitto ja Karhu Helsinki kehittävät sivustoa läheisessä ja aktiivisessa yhteistyössä. Palloliitto.fi on ollut Karhu Helsingin Huolenpidossa useita vuosia. Käynnissä olevien laajojen kehityshankkeiden tuloksena sivustosta rakentuu yhä monikanavaisempi ja monitahoisemmin Palloliiton sidosryhmiä puhutteleva kokonaisuus, joka palvelee jalkapallon ystävää missä tahansa hän liikkuukin.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää