Asiakas

Sodexo

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava kotimainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin.

Sodexo tarjoaa laajasti palveluita, jotka parantavat sekä asiakkaiden että palveluiden käyttäjien arjen elämänlaatua. Sodexon visiona on olla kaikille asiakkailleen strateginen kumppani kehittämällä, johtamalla ja tarjoamalla elämänlaatua parantavia palveluita – Quality of Life Services.

Karhu Helsingillä on ollut ilo tehdä töitä Sodexon kanssa useiden vuosien ajan. Sodexo.fi-sivusto on yksi Suomen laajimmista Drupal-julkaisujärjestelmällä rakennetuista yrityssivustoista. Sivusto esittelee Sodexon monipuoliset toimitilapalvelut selkeästi ja houkuttelevasti. Kokonaisuuteen kuuluu satoja ravintolasivuja, joita päivittävät sadat vastuuhenkilöt ympäri Suomen.

Sivuston hakukonenäkyvyys on nostettu hyvälle tasolle ja rahanarvoisia liidejä saadaan runsaasti. Karhu Helsingin räätälöimät ja toteuttamat Drupal-näkymät varmistavat, että sivuston runsas tietosisältö elää ja näkyy monikanavaisesti. Karhu Huolenpito auttaa varmistamaan sivuston vastuuhenkilöiden mielenrauhan.

Myös heidän onnensa eteen teemme töitä