Asiakas

Suomen Kennelliitto

Suomen Kennelliitto on Pohjoismaiden vanhin ja yksi maailman suurimmista koirajärjestöistä. Kennelliitto ajaa koirien ja koiranomistajien asiaa.

Online-palvelut ovat avainasemassa liiton vuorovaikutuksessa jäsenkunnan kanssa. Kennelliiton digitaalinen viestintä on saanut tunnustusta sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kennelliiton ja Karhu Helsingin strategisen kumppanuuden tuloksena on syntynyt mm. mittava Kennelliitto.fi-sivusto, Hankikoira.fi, Koiramuseo.fi sekä liiton suurtapahtumien online-näkyvyys.

Kennelliitto.fi on liiton mittava pääsivusto, joka palvelee laajasti sekä jäsenkuntaa että muita sidosryhmiä. Hankikoira.fi on huippusuosittu koirasivusto, jossa esitellään kaikki yleiset koirarodut ja jaetaan monipuolista tietoa koiran hoidosta ja kasvattamisesta. Hankikoira.fi-sivuston hakukonenäkyvyys on huippuluokkaa ja hakukoneoptimointi yksi sivuston keskeinen menestystekijä. Koiramuseo.fi on maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen palvelu, jossa kävijät voivat tutustua koiranomistamisen historiaan kiinnostavalla tavalla.

Myös heidän onnensa eteen teemme töitä