Karhulla on asiaa

Ystävien kanssa töissä

Karhu Helsinki

Viikoittain tulee mietittyä, kuinka onnekas olenkaan, kun saan olla juuri tässä yrityksessä töissä. Työ on monipuolista ja harva päivä on samanlainen. Parhainta ehdottomasti on ihmiset, joiden kanssa työtä tekee.

Nuorempana töiden tekeminen keskittyi kesiin ja muihin loma-aikoihin. Kesätöissä ei välttämättä päässyt valitsemaan mieluisimpia hommia päältä, joten sitä tehtiin mitä oli tarjolla. Välillä ärsytti, väsytti ja itkettikin, mutta silloinkin työkaverit olivat aina tukena. Aikuistuessa työsuhteet alkoivat olla vakituisempia ja samalla myös saattoi solmia pidempiä ystävyyssuhteita työkavereihin. Olipa työpaikka mikä tahansa, menneiltä vuosilta parhaiten ovat jääneet mieleen ihmiset, joiden kanssa sai jakaa arkensa. Itselläni on tapana kertoa tapahtumat viikonlopulta ja edellisiltä päiviltä avoimesti ja kuulen mielelläni myös muiden kuulumiset. Ainakin toivon, että olisin sellainen työkaveri, jolle henkilökohtaisistakin asioista voi uskoutua.

Parhautta meillä täällä on iltapäivän kahvihetket, jotka on pyhitetty vapaaseen oleskeluun ja jutteluun. Viimeistään kahvitauolla kerrataan kunkin sattumukset menneiltä päiviltä. Noin kerran kuussa järjestämme peli-illan, jossa pelaamme video- ja lautapelejä sekä nautimme keittiömme antimista. Peli-iltoina ovemme ovat avoinna myös puolisoille, joten heistäkin on tullut tiivis osa Karhu-perhettämme. Vietämme sujuvasti myös vapaa-aikaamme toimistolla!

Meillä työskentelee huippuporukka. Ihanaa, että joka aamu on kiva tulla tekemään töitä näiden tyyppien kanssa. Toivon, että mahdollisimman monella on työstään ja työkavereistaan sama fiilis.

Hyvää ystävänpäivää! <3

Tykkäsitkö tästä jutusta?

0
0
0
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Terminaalimultiplekseri tmux – ystävä, johon voi luottaa
  2. Karhu Kaizen: Verkkopalvelun jatkuva optimointi datavetoisesti
  3. Miksi sähköposti menee roskapostiin?
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje