Tutustu meihin

Inari Lepistö

Inari toimii Karhu Helsingillä Huolenpidon sekä AD-tiimin Team Leadina. Hänen tavoitteensa on huolehtia niin tiimin kuin asiakkaiden onnellisuudesta ja hyvinvoinnista. Inari uskoo, että onnellisten asiakaspalvelijoiden tuella asiakkaidemme, projektipäälliköidemme, kehittäjiemme sekä muiden asiantuntijoidemme työelämä on onnellisempaa ja yhteistyö sujuvaa. Internetiä rakennetaan ihmisille – pitämällä huolta ihmisistä voimme pitää parempaa huolta internetistä!

Inarin intohimo (työ)elämässä on ongelmanratkaisu – niin teknisten kuin inhimillisten. Inari rakastaa mutkikkaisiin tilanteisiin sukeltamista ja solmujen oikomista. Inari pyrkii ymmärtämään minkä tahansa eteen tulevan tilanteen niin hyvin, että pystyy kääntämään sen selkokielelle kenelle tahansa.

Inari on myös väsymätön rautalangan taivuttaja ja hermoja häneltä löytyy suunnilleen yhtä paljon kuin koko universumista. Vilkkaan mielikuvituksensa avulla hän uskoo pystyvänsä selittämään asian kuin asian – ainakin jos toinen osapuoli on valmis kuuntelemaan innokasta kielikuvia vilisevää selitystä!

Vapaa-aikansa (ja suuren osan palkastaan) Inari upottaa moniin erilaisiin tanssi- ja akrobatiaharrastusksiin sekä kursseihin. Ikuisena oppilaana on parasta, kun ei koskaan voi olla paras – aina on uutta opittavaa! Elämässään Inarilla on kuitenkin jo useita vuosia ollut lähinnä yksi tavoite: oppia seisomaan käsillä ilman tukea. Onneksi tuossakaan tavoitteessa ei voi koskaan olla liian hyvä.

Asiakkaita, joiden onnen eteen teemme töitä