Asiakastarinat

Rocla-automaattitrukkien verkkosivusto on tuottoisa liidikone

Mitsubishi Logisnext Europe (MLE) ja digitoimisto Karhu Helsinki julkaisivat uuden Rocla-agv.com-verkkosivuston, jossa Suomessa kehitetyt ja valmistetut Rocla-automaattitrukit eli AGV:t esittäytyvät globaalille kohdeyleisölle. Uusi sivusto on yllättänyt omistajansa iloisesti liidienkeruun välineenä.

Karhu Helsinki vastasi sivuston konseptoinnista, suunnittelusta ja tuotannosta kokonaisuudessaan. Myös sivuston ilme on Karhun käsialaa.

Rocla-brändin omistava Mitsubishi Logisnext Europe suunnittelee ja tuottaa korkean teknologian logistiikkaratkaisuja sisältäen trukkeja, automaatiojärjestelmiä ja niihin liittyviä ratkaisuja.

Liidien määrä ja laatu ovat yllättäneet iloisesti

Rocla-AGV-verkkosivujen tärkein tehtävä on kasvattaa AGV-ratkaisujen myyntiä. Tärkeää on myös kävijöiden tutustuttaminen varastoautomaation etuihin ja trendeihin.

Sivusto on tuottanut tulosta myynnin kasvattajana. ”Olemme todella tyytyväisiä uuden sivuston tuottamaan liidien määrään”, kertoo MLE:n markkinointipäällikkö Alexandra Artemova. ”Meitä on ilahduttanut myös liidien laatu: sivuston kautta yhteyttä ottavat juuri sellaiset yritykset, joille AGV-ratkaisut on suunnattu”. Artemova jatkaa. Uusi sivusto tuottaa yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta radikaalisti edeltäjäänsä enemmän.

Olemme todella tyytyväisiä uuden sivuston tuottamaan liidien määrään

Alexandra Artemova, Mitsubishi Logisnext Europe

Uudella sivustolla on useita tulokselliseksi osoittautuneita liidienkeruun menetelmiä. Perinteisten yhteydenottolomakkeiden lisäksi liidejä kerätään aineistolatauksilla sekä vuorovaikutteisella laskurilla, jota käyttämällä kävijä yllättyy AGV-ratkaisujen nopeasta takaisinmaksuajasta. Kaikki kolme menetelmää tuottavat MLE:n myynnille polttoainetta kaupantekoon.

Tiivis integraatio Salesforcen markkinointiautomaatioon

Sivuston kaikki liidikanavat on integroitu Salesforce Pardot -lomaketoimintoihin ja sitä kautta MLE:n markkinointiautomaatioon ja liidienkäsittelyn prosessiin. Salesforce-lomakkeet näyttäytyvät kävijälle saumattomana osana sivuston näkymiä ja käyttökokemusta. Karhu Helsinki vastasi Salesforce-integraation suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä MLE:n Salesforce-kumppanin kanssa.

Sisällön päivittäminen on niin helppoa, että sitä tulee tehtyä enemmän

Vanhan Rocla-AGV-sivuston päivittäminen koettiin MLE:ssä hankalaksi ja kankeaksi. Uusi sivusto rakennettiin WordPressillä ja sen mahdollistamilla joustavilla modulaarisilla sivupohjilla. Päivitystyö on nyt siinä määrin helpompaa ja joustavampaa, että kynnys sen tekemiseen on olennaisesti matalampi kuin ennen. Tämän ansiosta uutta sisältöä tulee tuotettua enemmän ja sisällöt pysyvät paremmin ajan tasalla.

Karhu Helsingissä helppokäyttöisyys on mantra, jota toistetaan läpi verkkosivustojen konseptoinnin, suunnittelun ja rakentamisen. Karhun missiona on tarjota miellyttävä käyttökokemus verkkosivujen kävijöiden lisäksi myös päivittäjille.

Projektista jäi monta myönteistä asiaa mieleen

”Tämä oli yksi parhaiten organisoiduista projekteista, johon olen osallistunut”, summaa MLE:n Alexandra Artemova. ”Sivuston määrittelyssä ja suunnittelussa oli Karhun tekemä selkeä tiekartta, jota seurattiin tarkasti”, Artemova kertoo ja jatkaa: ”Dokumentaatio oli ymmärrettävää ja Karhun työkalut sen ylläpitoon olivat tosi hyvät. Meillä oli koko projektin ajan selkeä käsitys siitä, missä mennään.”

Tämä oli yksi parhaiten organisoiduista projekteista, johon olen osallistunut

Alexandra Artemova, Mitsubishi Logisnext Europe

Myös Karhu Helsingin tiimi muistaa projektia hyvällä. ”MLE:n tiimin kanssa oli ilo tehdä töitä”, Karhun asiakkuusjohtaja Timo Salminen kommentoi. ”Päätökset tehtiin MLE:ssä jämäkästi ja sovitusta pidettiin kiinni. Aikaa projektin eteenpäin vientiin löytyi hämmästyttävän hyvin myös muiden kiireiden painaessa päälle.”

Sivustoa ja sen päivittäjiä hoivaa Karhu Huolenpito

Rocla-agv.com-sivuston tietoturvasta, ajantasaisuudesta ja päivittäjien mielenrauhasta vastaa Karhu Huolenpito. MLE:n tiimi saa nopeasti apua ja vastauksia kysymyksiin. Liidejä saapuu sivustolta tasaiseen tahtiin ja se osaltaan lisää motivaatiota myös sivuston jatkokehittämiseen yhä paremmaksi.

Lisätiedot

Mitsubishi Logisnext Europen markkinointipäällikkö Alexandra Artemova
p. 050 528 9590

Karhu Helsingin asiakkuusjohtaja Timo Salminen
p. 050 518 0085

Suunnitellaanko teillekin oma liidikone?

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Google AI Overview – tekoälypohjaiset hakutulokset muuttavat hakukokemusta
  2. Maailman vierailluimmat verkkosivustot
  3. Miten verkkosivustoprojektin hinnoittelumalli vaikuttaa suunnittelun joustavuuteen?
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä