Olemme Google Partner -kumppani

Karhu Helsinki on sertifioitu Google Partner –kumppani. Se tarkoittaa, että asiantuntijamme ovat läpäisseet Google Ads tuotesertifiointikokeet ja ovat ammattilaisia tuotteiden tuntemuksessa. Autamme asiakkaitamme tekemään tuloksellista mainontaa.

Tuloksellista hakukonemarkkinointia, display-mainontaa ja uudelleenmarkkinointia

Tarjoamme asiakkaillemme maittavan kattauksen Googlen kehittämiä digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Nettisivuston tai verkkokaupan kävijämäärää kasvatetaan monin toisiaan täydentävin työkaluin. Hakukonemarkkinoinnilla päihitetään kilpailijat, kun asiakas etsii sopivaa tuotetta tai palvelua. Mainonnalla Google Display -verkostossa parannetaan tunnettuutta ja pidetään brandi asiakkaan mielessä.

Google Partners -sivuilta löytyy lisätietoja Karhu Helsingin asiantuntemuksesta.
Sertifioitua asiantuntemusta myös web-analytiikassa

Google Analyticsin avulla voi mitata monipuolisesti erilaisia tapahtumia sivustolla ja sitä voi käyttää apuna mm. sivuston kehittämisessä ja myynnin kasvattamisessa. Kun haluat ottaa analytiikasta tehot irti saat apua meiltä.

Autamme mielekkäiden tavoitteiden ja mittareiden asetannassa. Tuotamme käyttöönne raporttinäkymät ja sähköpostiraportit, jotka nostavat olennaisimman tiedon päättäjienne silmien eteen. Ja autamme raporttien tulkinnassa ja ratkaisevien faktojen löytämisessä valtavasta datamerestä. Google Analytics on asiantuntijan käytössä loistava bisneksen kehittämisen työväline.

Kerromme mielellämme lisää

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä