Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK on yksi Suomen tunnetuimmista järjestöistä. SAK:hon järjestäytyneet ammattiliitot edustavat satojatuhansia suomalaisia palkansaajia teollisuudessa, julkisella sektorilla, kuljetusaloilla ja yksityisillä palvelualoilla. SAK rakentaa parempaa työelämää ja luottamusta työpaikoilla. Järjestö on myös keskeisessä roolissa vaikuttamassa työllistymisen, sosiaaliturvan ja osaamisen kehittämiseen Suomessa.

SAK:n verkkosivusto on Karhu Helsingin konseptoima, suunnittelema ja rakentama. Sivustolla on runsaasti sisältöä ja vuorovaikutteisuutta tapahtumakalenterista ja henkilöhausta sosiaalisen median sisältöön ja infografiikoihin. Sivuston kehittämisen kivijalka on Karhu Huolenpito, joka on SAK:n viestintätiimin palveluksessa vuoden jokaisena työpäivänä. Tarjoamamme jatkuva hakukoneoptimointi vahvistaa sivuston näkyvyyttä ja vaikuttavuutta pitkällä tähtäimellä. SAK.fi-sivusto tuo elävällä ja raikkaalla tavalla esiin sen monipuolisen työn, jota SAK tekee suomalaisen työelämän kehittämiseksi.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää