Puustelli on Suomen tunnetuin ja suositelluin keittiömerkki. Kotimaiset Puustelli-kalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja ekologisia. Vain Puustelli tarjoaa keittiösi aitona kokonaispakettina, jonka hinta sisältää keittiöremontin kaikki osa-alueet. Puustellin asiantuntevat suunnittelijat ja omat asentajat varmistavat, että keittiöremontti sujuu mutkitta alusta loppuun.

Puustelli.fi ja sen kansainväliset sisarsivustot ovat Karhu Helsingin suunnittelemia ja tuottamia. Vastuullamme ovat konsepti, ilme, kävijäpolut, hakukonenäkyvyys ja liidienkeruun logiikka. Sivusto on integroitu Puustellin CRM-järjestelmään, jonne sivustolta kerätyt liidit siirtyvät automaattisesti ja luotettavasti. Teemme Puustellin digitiimin kanssa intensiivistä yhteistyötä, jonka ansiosta sivuston kehitys on jatkuvaa. Puustellin tiimille mielenrauhaa tuo Karhu Huolenpito.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää