Myllyn Parhaan tuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaiskodista. Yritys valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Myllyn Parhaan mylly ja tehdas sijaitsevat Hyvinkäällä. Yritys on merkittävä kotimaisen viljan hyödyntäjä ja työllistäjä. Myllyn Parhaan tuotteilla kokataan helposti parasta niin arkeen kuin juhlaan.

Drupal-järjestelmällä rakennettu Myllynparas.fi on yksi Suomen suosituimmista reseptisivustoista ja tärkeä yritysviestinnän väline. Myllyn Paras etsi sivuston huolenpitoon ja aktiiviseen kehitykseen kumppania ja valitsi Karhu Helsingin. Tavoitteena oli saada nopeampaa palvelua ja aktiivisempi ote sivuston kehitykseen. Olemme tehneet tuloksellista yhteistyötä vuosien ajan ja nyt käynnissä on sivuston täysuudistus, jossa vastaamme sekä konseptista, suunnittelusta että teknisestä työstä.

Lähetä meille viesti

Form first
Form second
Checkboxes

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 4-6 viikon välein. Jos toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.
Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tilaa blogimme sähköpostiisi tai kysy lisää