WordPress-toimisto, joka saa tulosta aikaan

Konseptoimme, suunnittelemme ja tuotamme verkkosivuja Suomen kokeneimpiin kuuluvan tiimin voimin. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti ripeästä ja ystävällisestä palvelusta.

Miksi WordPress-kumppaniksi kannattaa valita Karhu?

01
Maan kokeneimpiin kuuluvat verkkosivujen asiantuntijat
02
Vankka konseptisuunnittelun, käyttäjäpolkujen ja designin osaaminen
03
Luja tekninen asiantuntemus WordPress-järjestelmästä
04
Ryhdikäs projektijohto ja dokumentointi

Karhu Helsinki Oy on yksi maan kokeneimmista yritysten ja järjestöjen verkkosivustoja suunnittelevista toimistoista. Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme tuloksellisia ideoita verkkosivuston suunnitteluun ja kehitykseen. Pidämme huolta sivustoista ja rakennamme niille pitkää elinkaarta. Olemme myös valmiit adoptoimaan muualla tehtyjä sivustoja huolenpitoomme.

Karhu tuo pöytään konseptiosaamisen, tekniset kyvyt ja projektinhallintataidot

WordPress-toimistoja on Suomessa lukuisia. Meitä kiitetään erityisesti konseptisuunnittelun osaamisesta, teknisestä kyvykkyydestä, rautaisesta projektinhallinnasta sekä ystävällisestä ja ripeästä palvelusta.

Karhu on vahvimmillaan keskisuurien ja suurien WordPress-verkkosivustojen rakentajana ja kehittäjänä. Niissä asiakkaamme saavat eniten hyötyä kokemuksestamme.

WordPress yritykselle | WordPress järjestölle | WordPress julkisen sektorin sivustoille

Keskitymme myyntinne kasvattamiseen – oli sitten kaupan tuotteita tai ajatuksia

Teemme verkkosivuja, joiden ansiosta asiakkaamme myyvät enemmän. Moni asiakkaamme tavoittelee verkosta suoraa euromääräistä myyntiä tai liidejä, jotka muuttuvat eurojen virraksi. On myös sivustoja, joilla konkreettisten tuotteiden sijaan myydään ajatuksia ja ideoita. Kun tällaisella sivustolla päästään tavoitteisiin, asiakkaamme vaikuttavuus paranee.

Suunnittelemme verkkosivuja, joita on ilo käyttää ja päivittää

Tuotamme sivustoja, joiden käyttö on antoisaa sekä kävijälle että päivittäjälle. Suunnittelemme sivujen kävijäpolut niin, että ne ohjaavat kohti tavoitteita, jotka olemme yhdessä kanssanne määritelleet. Talossamme asuu vahva käyttökokemuksen suunnittelun ja saavutettavuuden osaaminen.

Laskutamme vasta kun kaikki on valmista

Tapamme laskuttaa erottaa meidät useimmista alan yrityksistä. Laskutamme suuretkin verkkosivuprojektit vasta kun kaikki on valmista ja te olette sitä mieltä. Tämä antaa meille ylivertaisen motivaation saada valmista aikaan ja tuottaa tuloksia, joihin olette tyytyväisiä. Toki jos toivotte laskutusta vaiheittain tai budjettikausittain, olemme siihenkin valmiit.

Tarinoita onnistuneita projekteistamme

Mitä tarjoamme verkkosivuprojektiinne?

  • Tutkimustyöt suunnittelun pohjaksi
  • Määrittely ja konseptisuunnittelu
  • Visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelu
  • Tekninen suunnittelu ja tuotanto
  • Hakukoneoptimointi ja analytiikka
  • Kattava projektinhallinta ja dokumentointi
  • Ystävällinen huolenpito koko sivuston elinkaaren ajalle

Usein kysyttyä WordPress-työskentelystämme

Mitä WordPress-sivuston rakentaminen maksaa?

WordPress-projektiemme hinnat alkavat noin 20 000 eurosta ja projektien tyypillinen hintahaarukka on 30 – 80 000 euroa. Meillä on eniten annettavaa keskikokoisissa ja suuremmissa sivustohankkeissa.

Kuinka kauan WordPress-projektiin kannattaa varata aikaa?

Uuden WordPress-verkkopalvelun rakentaminen vie tyypillisesti aikaa 3-6 kuukautta. Yleensä meidät valitaan mittavampiin sivustoprojekteihin ja niihin on tärkeää varata aikaa riittävästi. Kokemuksemme mukaan realistinen aikataulu on projektien tärkein yksittäinen menestystekijä.

Miten WordPress-projekti etenee?

Vaihtelua on jonkin verran tapauskohtaisesti, mutta usein se menee näin: Projekti käynnistyy määrittelyllä. Sitä seuraavat konseptisuunnittelu sekä visuaalisen ilmeen ja käyttökokemuksen suunnittelu. Visuaalisia näkymiä ja konseptia koskevien kommenttikierrosten tuloksena saadaan hyväksytyt näkymät ja ominaisuudet, joiden perusteella käynnistämme teknisen tuotannon. Samaan aikaan tuotetaan sisältöä. Koulutamme asiakkaan sisältötiimin, joka yleensä vastaa sisällönsyötöstä. Huolellisen testaamisen jälkeen sivusto julkaistaan.

Mitkä työt hinnoittelette kiinteällä hinnalla?

Hinnoittelemme WordPress-verkkosivustoprojekteissa valtaosan työstä kiinteällä hinnalla. Asiakkaallamme on tällöin hyvät edellytykset hahmottaa projektin kulut etukäteen. Kiinteä hinta koskee kaikkia muita töitä paitsi järjestelmien välisiä integraatioita sekä eräitä muita teknisesti tai projektinhallinnan kannalta haastavampia tehtäviä, joiden tarkan työmäärän arviointi etukäteen ei ole mahdollista. Kerromme tarjouksissamme aina selkeästi, jos jotkin projektin osat ovat toteumahintaisia. Jatkokehitystyössä käytäntö vaihtelee tapauskohtaisesti.

Pidättekö huolta myös muiden tekemistä WordPress-sivustoista?

Kyllä. Olemme valmiit keskustelemaan myös muualla tehtyjen WordPress-sivustojen adoptoinnista. Meillä on sivustoadoptioista kattava kokemus.

Karhu Huolenpito, oma projektipäällikkonne ja teknologiatiiminne valmiina palvelukseen

Karhu Huolenpito varmistaa, että sivustonne pysyy hyvässä toimintakunnossa ja tietoturvallisena koko elinkaarensa ajan. Huolehdimme myös yhteyshenkilöidenne mielenrauhasta. Olemme rinnallanne helpottamassa arkea vuoden jokaisena työpäivänä. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että sivuston tuntevan ihmisen tavoittaa ripeästi. Huolenpito on palveluistamme se, joka kerää asiakkailtamme eniten kiitosta.

Kun WordPress-sivustonne on Huolenpidossamme, palveluidenne kehityksestä vastaa tuttu projektipäällikkö ja kehitystyötä tekee sama tekninen tiimi koko sivuston elinkaaren ajan. 

Ajattelemme sivuston rakentamista hyvän yhteistyön ensimmäisenä askeleena – uskomme tarjoavamme suurimman lisäarvon asiakkaillemme nimenomaan pitkäaikaisen yhteistyön ja suunnitelmallisen digitaalisten palveluiden kehittämisen kautta.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä

Kutsu meidät keskustelemaan tai pyydä tarjous

Vaikuttaako siltä, että voisimme löytää yhteisen sävelen WordPress-projektissa? Toivomme ja uskomme näin. Järjestetään yhteinen keskustelutuokio ja selvitetään, miten voisimme edetä asiassa. Lähetä viesti alla näkyvällä lomakkeella, odotamme innolla yhteydenottoasi. Voit myös lähettää tarjouspyynnön.

Anna Karhun tehdä verkkosivuistanne paremmat – ota yhteyttä!

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.