Asiakastarinat

Olemme ProStadion-kumppani

Asiakkaamme Stadion-säätiön koti, eli Helsingin Olympiastadion on huikean remonttimyllerryksen keskellä. Stadion on tällä hetkellä vain kuori, jonka sisäpuolella on iso monttu, kiveä ja hiekkaa. Helsingin legendaarisen maamerkin uudistusprojektin tulisi olla valmis vuonna 2019.

Karhu Helsinki haluaa olla mukana luomassa ja tuomassa Helsingin Olympiastadionin uuteen kukoistukseen solmimalla yhteistyösopimuksen, jonka johdosta olemme Pro Stadion-yhteistyökumppani. Tuemme Olympiastadionin uudistushanketta tuomalla parhaan osaamisemme stadionin digitaalisen myynnin ja markkinoinnin projekteihin. Kumppanuussopimus julkaistiin jo keväällä ja sen jälkeen olemme päässeet tutustumaan muiden Pro Stadion-kumppaneiden, kuten Vepsäläisen bisnekseen. Yhteisössä on voimaa ja yhdessä tekeminen on aina ainutlaatuista.

Olympiastadion on Suomen ikonisimpia paikkoja ja maan tunnetuin tapahtuma-areena. Meille on kunnia-asia olla mukana ponnistelemassa uuden stadionin puolesta.

Stadionin projekti on valtava. Urakan kulut ovat suuret ja vain osa rahoituksesta katetaan valtion ja Helsingin kaupungin varoin. Stadionin varustuksen rahoittaminen on Stadion-säätiön vastuulla. Tämän vuoksi kaikkien meidän apua tarvitaan, jotta puuttuva noin 7 miljoonaa euroa saadaan kasaan.

Apua lahjoituksista

Syksyllä kansalaisille ja yrityksille käynnistyi keräys, jonka tuotot käytetään stadionin varustamiseen. Lahjoittajilla on mahdollisuus ikuistaa nimensä stadionin seinälle. Keräys tapahtuu lahjoitussivuston kautta, jonka me karhut rakensimme. Sivustolla lahjoituksia voi tehdä niin yksityishenkilönä kuin yrityksen edustajanakin. Myös suomalaiset yritykset kutsutaan mukaan rakentamaan tulevaisuuden stadiontarinaa. Yritykset saavat lisätietoa lahjoittamisesta täällä. Jos lahjoittaa 100 € tai enemmän, on lahjoittajalla mahdollisuus ikuistaa nimensä uuden stadionin seinälle. Näin me kaikki pääsemme olemaan konkreettinen osa stadionin tulevaisuutta.

Kaikki lahjoituksina kerättävät varat käytetään Olympiastadionin varustukseen yleisöä, tapahtumia, vierailijoita ja kaupunkilaisia varten. Käytännössä varustuksella tarkoitetaan kaikkea sitä, joka on stadionin seinien sisällä ja tekee toiminnan mahdolliseksi: opastenäytöistä nurmenhoitokoneisiin ja seiväshyppypatjoista jalkapallomaaleihin. Näitä kaikkia varusteita tarvitaan, jotta voimme nauttia uuden stadionin ilmapiiristä ja uusille elämyksille on parhaat mahdolliset edellytykset.

Pro Stadion-kumppaneille on luvassa myös oma elämys ennen remontin valmistumista, nimittäin vierailu työmaalla. Emme malta odottaa! Sitä ennen työmaan tapahtumia voi seurata täällä.

Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Terminaalimultiplekseri tmux – ystävä, johon voi luottaa
  2. Karhu Kaizen: Verkkopalvelun jatkuva optimointi datavetoisesti
  3. Miksi sähköposti menee roskapostiin?
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä