Karhulla on asiaa

Räätälöidyt web-sovellukset myynnin kasvun vauh­dit­ta­ja­na – case Gigantin laskurit

Timo Salminen

Verkossa toimivat asiakaskohtaisesti räätälöidyt sovellukset toimivat parhaimmillaan ketteränä ja nopeana ratkaisuna, joilla voidaan kasvattaa myyntiä ja avata uusia mahdollisuuksia bisnekselle. Gigantille rakentamamme laskurit ovat esimerkki tästä.

Ketterästi tuotetut sovellukset sujuvoittivat Gigantin uuden konseptin lanseerausta

Gigantti lanseerasi uudenlaisen tavan hankkia matkapuhelimen. Asiakas saa tuliterän puhelimen ja toivomansa lisävarusteet käyttöönsä matalalla kuukausimaksulla ja kokonaan ilman korkoa ja kuluja. Kuukausimaksua voi entisestään madaltaa tuomalla Giganttiin vanhan puhelimen vaihdossa. Kukaan ei ole aiemmin tarjonnut vastaavaa konseptia Suomessa.

Kaksi Karhu Helsingin nopealla aikataululla rakentamaa web-sovellusta olivat osaltaan mahdollistamassa uuden konseptin lanseerausta.

Asiakas voi laskea vanhan puhelimensa vaihtoarvon Gigantin verkkosivuilla

Suunnittelimme ja rakensimme Gigantin verkkosivuille helppokäyttöisen laskurin, jolla asiakkaat saavat selville vanhan laitteensa vaihtoarvon tilanteessa, jossa he hankkivat Gigantista uuden puhelimen.

Sovelluksen tuotanto kokonaisuudessaan vietiin läpi kahdessa viikossa

Laskuri integroitiin Gigantin sisäiseen järjestelmään, joka tuottaa laskuriin reaaliaikaiset tiedot satojen puhelinmallien vaihtoarvoista. Sovelluksen määrittely, suunnittelu, toteutus ja testaus vietiin läpi kahdessa viikossa.

Sisäinen rahoituslaskuri parantaa asiakaspalvelua myymälässä

Tuotimme toisen laskurin Gigantin omien ihmisten käyttöön. Asiakkaita myymälöissä palvelevat ihmiset voivat avata räätälöidyn rahoituslaskurin, jolla asiakkaalle saadaan muutamalla klikkauksella näkyviin hänen kuukausimaksunsa. Laskenta ottaa huomioon hankittavan puhelimen, tarvikkeet ja vaihdossa saatavan laitteen.

Sovellus on niin yksinkertainen, että kaikki osaavat käyttää sitä ilman perehdystä

Laskuri toimii luotettavasti ja on niin yksinkertainen, että kaikki osaavat käyttää sitä ilman perehdytystä. Myös rahoituslaskuri on integroitu Gigantin tuote- ja hintatietoa tuottavaan sisäiseen järjestelmään, joten laskennan perustana oleva data on aina ajan tasalla.

Gigantin hyvityslaskuri laptopissa

Usein paras sovellus tekee vain sen, mitä halutaan

Olemme digitoimisto Karhu Helsingissä rakentaneet räätälöityjä web-sovelluksia parikymmentä vuotta. Monessa tilanteessa liiketoimintaan voidaan löytää nopeita ja tehokkaita ratkaisuja sovelluksilla, jotka tekevät juuri sen mitä tarvitaan, eikä mitään ylimääräistä. Helppokäyttöisyys, brandinmukainen ilme ja luotettava toimivuus sekä mobiililaitteissa että tietokoneella ovat hyviä bonuksia.

Gigantin laskureita on ollut ilo suunnitella ja rakentaa. Jos tätä lukiessa on tullut mieleen sopivia käyttökohteita räätälöidyille web-sovelluksille, ota meihin yhteyttä. Olemme mielellämme avuksi.

Tykkäsitkö tästä jutusta?

0
0
0
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Terminaalimultiplekseri tmux – ystävä, johon voi luottaa
  2. Karhu Kaizen: Verkkopalvelun jatkuva optimointi datavetoisesti
  3. Miksi sähköposti menee roskapostiin?
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje