Toimistomme Bulevardilla

Meillä on pari vuotta vanha viihtyisä toimisto Bulevardilla, Aleksanterin teatteria vastapäätä.

Lounastarjonta lähikortteleissa on turmiollisen runsas ja yhdentoista aikaan aulastamme löytää varmasti seuraa mieleiselleen lounaalle. Toimistollamme tuoksuu säännöllisesti tuore leipä ja keittiön uuni on muutenkin aktiivisessa käytössä.

Kolmannen kerroksen tilat ovat modernit, ilma hyvää ja näkymät länteen ja etelään passelit. Jokaiselle löytyy oma työpiste tiimihuoneista ja halutessaan voi vetäytyä hiljaiseen tilaan työskentelemään. Toisinaan toimistolla vipeltää myös koiria.

Pääsiäismunien piilotus onnistuu vuosi vuodelta yllättämään vaikeudellaan ja kymmenistä löydetyistä yllätyksistä huolimatta muutamia suklaamunia tupsahtelee esiin yleensä vielä pitkin kevättä.

Vapaaehtoista viihdykettä tuovat peli-illat noin kerran kuussa, jolloin musiikki on huonoa, mutta pelit hyviä. Pari kertaa vuodessa pakkaamme koko revohkan bussiin/olutratikkaan/vesibussiin/carting-autoihin/saunalauttaan ja juhlimme yhdessä – näihin tilaisuuksiin ovat tervetulleet myös avecit, jotka urhoollisesti sietävät työjuttujamme.

Asiakkaita, joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä