Digimainonta

Karhu Helsinki suunnittelee ja toteuttaa digitaalista markkinointia.

Nostamme nettisivustot ja verkkokaupat huippuluokan näkyvyyteen hakukoneoptimoinnilla ja hakukonemarkkinoinnilla. Rakennamme laadukkaita ja tehokkaita kampanjasivustoja. Tuotamme sosiaalisen median kampanjoita, bannereita, markkinoinnin automaatiota ja muuta digitaalista mainontaa.

Digimarkkinointityömme kasvattaa myyntiä, vahvistaa brandia, sitouttaa asiakkaita, herättää keskustelua ja kerää ennätysmääriä klikkauksia. Asiakkaamme ovat yksimielisiä: digimarkkinointiin sijoitetulle rahalle saadaan vastinetta.

Tarjoamme täyden digitaalisen markkinoinnin paketin tai rajatun täsmätoteutuksen

Tarjoamme kokonaisratkaisun kampanjan ideoinnista visuaaliseen suunnitteluun, järjestelmäkehitykseen, tekniseen toteutukseen ja julkaisuun. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisen mainonnan ja seuraamme kampanjan tehoa. Teemme kampanjatoteutuksissa usein läheistä yhteistyötä mediatoimistojen ja mainos- sekä viestintätoimistojen kanssa. Moni tehokas kampanja on tulosta usean osapuolen toimivasta yhteistyöstä.

Vuorovaikutus ja sosiaalinen media tuovat tehoja

Kampanjasivustot ovat perinteisesti rakentuneet kilpailujen ympärille. Ne toimivat edelleen hyvin, mutta tuloksellisimmissa online-kampanjoissa on yleensä mukana muutakin. Kun kävijät pääsevät tuottamaan omaa sisältöä tai vaikkapa pelaamaan koukuttavaa peliä, syntyy aivan erilainen kontakti brandiin. Kun ihmiset saadaan innostumaan, he laittavat sanan kiertämään sosiaalisessa mediassa. Me teemme sen helpoksi ja houkuttelevaksi.

Suunnittelemamme kampanjat ovat kasvattaneet myyntiä ja some-yleisöä, herättäneet keskustelua sosiaalisessa mediassa, keränneet klikkauksia ja voittaneet palkintoja.

Piirroskuva karhu istuu

Digitaalinen markkinointi ja sen mittaaminen

Digitaalisen markkinoinnin piiriin kuuluvat esimerkiksi omat verkkosivut ja blogit, sähköiset uutiskirjeet, hakusanamainonta, display-mainonta, hakukoneoptimointi ja sosiaalinen media. Niillä jokaisella on oma roolinsa asiakkaan ostopolun varrella ja viestit voidaan kohdentaa ja räätälöidä jokaiseen kanavaan ja kohderyhmään sopiviksi.

Digimarkkinoinnissa analytiikka ja mittaaminen on tehokasta ja toimivaa. Kun kampanjalle on määritetty mitattavat tavoitteet, tulee huolehtia siitä, että niitä voidaan seurata myös web-analytiikan kautta. Näin saadaan rakennettua kokonaiskuva eri kanaviin tehtyjen toimenpiteiden tuotosta.

Olemme Google Partner -kumppani ja sertifioidut asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme tekemään tuloksellista hakukonemainontaa niin tietokone- kuin mobiilikäyttäjille.

Pyydä meitä suunnittelemaan digimarkkinointia: kokonaisvaltainen online-kampanja tai ota meidät osaksi kampanjatiimiä. Työskentelemme ripeästi ja kilpailukykyisillä kustannuksilla. Lähetä meille viesti alla näkyvällä lomakkeella ja pyydä tarjous tai lisätietoja.

Suunnitellaanko yhdessä digimarkkinointia?

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakkaita joiden tyytyväisyyden eteen teemme töitä