Karhulla on asiaa

Vi bygger kun­do­rien­te­ra­de nätsidor

Karhu Helsinki

Vi här på Karhu Helsinki ser våra kunder som en betydelsefull del av vår arbetsvardag. Så gott som i allting vi gör styr kundernas behov och önskemål vårt arbete och vi strävar till att erbjuda lösningar som lämpar sig till kundens specifika behov. Genom att bygga nätsidorna med Drupal har vi möjligheten att erbjuda flexibla lösningar åt alla våra kunder.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar

Karhu Helsinki har över 20 års erfarenhet av att bygga nätsidor. Detta möjliggör att vi kan erbjuda högklassiga nätsidor där visuella kvaliteten är på topp samt strukturen och grunden för webbsidan är logisk och smidig att använda. Våra kunders kärnkunnande ligger oftast i något annat än i digital marknadsföring och därför finns vi här för dem. Vår huvuduppgift är att stöda våra kunders affärsverksamhet genom att erbjuda olika slags digitala lösningar, främst nätsidor.

Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar har vi möjligheten att besvara så gott som alla kunders behov samt önskemål. Våra kunder verkar inom flera olika industrier och har olika verksamhetsområden och därmed kan vi inte automatiskt erbjuda samma paket åt alla. Vi är medvetna om att kunderna har varierande preferenser samt ändamål för deras nätsidor och på grund av detta anser vi att det är viktigt att kunna erbjuda lösningar som är anpassade efter särskilda behov.

Fungerande nätsidor medför mervärde för kunden

Att bygga fungerande nätsidor kan vara utmanande och det kräver tid samt tålamod. Då vi första gången sitter ner med en kund för att diskutera ett nytt projekt vill vi gärna börja med att kartlägga kundens behov och önskemål. Vi kräver inte att kunden skall själv veta exakt vad de vill ha i och med det nya projektet, utan vår främsta uppgift är att hitta den lämpligaste lösningen som främjar och driver kundens verksamhet framåt i en positiv riktning.

Ändamålet är att planera samt utveckla nätsidor och andra digitala lösningar som gynnar kundernas affärsverksamhet samt medför dem ett mervärde. Vårt mål är att kunden, efter ett lyckat projekt, har möjlighet att nå fördelar och det mervärde som genomtänkta och bra utvecklade nätsidor kan medföra – en mer fördelaktig image samt ökad varumärkeskännedom och försäljning.

Ändamålet är att planera samt utveckla nätsidor och andra digitala lösningar som gynnar kundernas affärsverksamhet samt medför dem ett mervärde.

Kunden står i fokus även i Drupal byggandet

Teknologin och den digitala världen utvecklas i en snabb takt och vår uppgift är att hålla oss uppdaterade så att vi kan erbjuda kunderna sådana lösningar och produkter som motsvarar dagens teknologi. Våra hemsidor är byggda i Drupal, som ett av världens mest populära CMS (innehållshanteringssystem) för att bygga stora och innehållsmässigt krävande nätsidor. Eftersom Drupal består av öppen källkod, kan kodare runtom hela världen vara med och utveckla systemet. Drupal är uppbyggd av moduler, vilket ökar flexibiliteten av systemet och möjliggör i princip oändliga alternativ till skräddarsydda lösningar.

Vi vill att kunden ska vara nöjd med den produkt eller service som vi utvecklar åt dem. I och med att nätsidorna publiceras och tas i bruk vill vi självklart att kunden lätt ska kunna hantera och uppdatera innehållet på nätsidorna. Således erbjuder vi Drupal-skolningar där kunden, tillsammans med vårt stöd, har möjlighet att bekanta sig med Drupals egna system för innehållshantering. Vi lär ut till kunden hur de själva kan skapa nytt innehåll och uppdatera existerande innehåll på sina nätsidor.

Vi satsar hårt på användarvänligheten inom Drupal så att nätsidan och dess innehåll ska vara enkelt att hantera. Vi ser till att vyn för redigering av innehållet är logiskt uppbyggd och att det finns hjälptexter, som förklara exempelvis vilken storleks bilder som kan laddas upp och var rubriker samt brödtext ska placeras.

Kundservice via Karhu Huolenpito

I samband med den snabbt utvecklande teknologin vill vi erbjuda våra kunder Karhu Huolenpito-tjänsten genom vilken vi kan försäkra oss om att hålla nätsidorna uppdaterade med de senaste egenskaperna och likaså bevara informationssäkerheten och den goda kvaliteten. Vi vill heller inte lämna kunden ensam efter ett stort projekt och därför erbjuder vi sådan service som försäkrar att nätsidorna fungerar som de ska för stunden och även i framtiden. Karhu Huolenpito hjälper kunden vid uppdatering av nytt eller existerande innehåll och kan även ge stöd vid utveckling av mindre funktioner på nätsidorna.

För oss är det viktigt att skapa långsiktiga relationer med alla våra kunder. De flesta kunder har efter första projektet valt att tillsammans med oss, utveckla vidare på sina nätsidor eller digitala tjänster. Det är betydelsefullt att våra kunder kan lita på det vi gör och att vi kan erbjuda lösningar som uppfyller deras krav och behov. Då vi gjort kundnöjdhetsundersökningar har det kommit fram att 92 % av våra kunder kan rekommendera oss och våra tjänster åt sina samarbetspartners. Denna statistik gör oss väldigt glada och vi är nöjda att många av våra kunder uppfattar oss som en lojal samarbetspartner.

 

 

Tykkäsitkö tästä jutusta?

0
0
0
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Google AI Overview – tekoälypohjaiset hakutulokset muuttavat hakukokemusta
  2. Google Analyticsin termit suomeksi
  3. Maailman vierailluimmat verkkosivustot
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje