Karhulla on asiaa

Karhun vuosi 2023 ja näkymät tulevaan vuoteen

Teemu Suominen, toimitusjohtaja

Teemu Suominen 9

Joulun ja uuden vuoden 2024 lähestyessä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja katsoa taaksepäin vuoden saavutuksia sekä miettiä menestyksen reseptiä tulevalle vuodelle. Vuosi 2023 on ollut Karhulle onnistunut ja menestyksekäs. Olemme keskittyneet asiakaslähtöisyyteen, helppokäyttöisten verkkopalvelujen luomiseen sekä jatkaneet panostamista siihen, että asiakkaamme saavat apua kaikissa verkkopalveluun liittyvissä kysymyksissä nopeasti ja asiantuntevasti.

Vuonna 2022 määritellyn strategiamme jalkauttaminen on ollut korkealla agendallamme sekä syksyn aikana teimme pieniä tarkennuksia siihen, millaisia lisäarvoa tuottavia palveluja haluamme jatkossa asiakkaillemme tarjota. Tekemisemme ytimessä ovat jatkossakin verkkosivujen uudistusprojektit ja niiden kehittäminen. Verkkosivujen uudistusprojekteissa WordPress-julkaisujärjestelmä valikoituu yhä useammin asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvaksi. WordPressin toiminnallisuuksien kehitys ja sen helppokäyttöisyys päivityksissä tekevät siitä hyvin houkuttelevan julkaisujärjestelmän vaativampiinkin tarpeisiin. Muutamia esimerkkejä mainitakseni, olemme tänä vuonna uudistaneet WordPressiä hyödyntäen muun muassa Helsingin Sataman, Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran, Osmocolorin ja Käsi- ja Taideteollisuusliitto Taito Ry:n verkkosivustot. Jokainen projekti on ollut ainutlaatuinen ja opettavainen kokemus meille sekä asiakkaillemme. Verkkopalvelujen uudistamisen lisäksi olemme tehneet lukuisia kehitystöitä asiakkaidemme Drupal- ja WordPress-sivustojen ominaisuuksien laajentamisen ja käyttökokemuksen parantamisen ympärillä. Tarkemmin toteuttamiimme töihin voi tutustua asiakastarinat-sivun kautta.

Oma taipaleeni Karhulla alkoi syyskuussa, ja on ollut hienoa kokea äärimmäisen lämmin vastaanotto ja päästä osaksi tiivistä työyhteisöä. Olen hyvin kiitollinen edeltäjäni Joonaksen tekemästä työstä ja siitä, miten sujuvasti hän auttoi siirtymässäni tehtävään. On ollut inspiroivaa huomata, kuinka paljon osaamista ja asiantuntijuutta Karhulaisilta löytyy eri aihealueista. Tämä asiantuntemus, sitoutuminen ja asiakaslähtöisyys ovat mahdollistaneet yhteistyön syventymisen asiakkaidemme kanssa. Ilman kaikkien Karhulaisten suurta työpanosta, emme olisi näin hyvässä tilanteessa vuoden päättyessä.

Samalla, suurin kiitos kuuluu asiakkaillemme. On ollut upeaa nähdä, kuinka tiiviitä kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa on rakentunut vuosien varrella sekä tänä kuluvana vuonna. Teidän luottamuksenne ja palaute ovat olleet korvaamattomia. Jokainen projekti on ollut yhteistyön tulos, ja olemme iloisia voidessamme olla luomassa huippuluokan digitaalista asiakaskokemusta kanssanne.

Katse Kohti Vuotta 2024

Kun käännämme katseemme vuoteen 2024, olemme täynnä odotusta ja valmiita kohtaamaan uudet haasteet. Projektitekemisen rinnalla me uskomme, että verkkopalvelun kehitystä tulisi lähestyä yhtäjaksoisena parantamisena, jossa käyttäjäkokemusta ja tuloksellisuutta optimoidaan jatkuvana prosessina. Mahdollisuus kokeilla, mitata ja optimoida saa paljon kannatusta keskusteluissa, mutta vielä varsin harva organisaatio toimii jatkuvan parantamisen mallin mukaisesti. Tämä on aihealue, jossa haluamme rakentaa entistä tiiviimpää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tulevana vuonna.

Katsoessa tulevaan vuoteen ei tietenkään voi ohittaa tekoälyn tuomia mahdollisuuksia ja muutoksia työskentelytapoihimme. Tekoälyn merkitys on kasvanut työssämme huimasti vuoden 2023 aikana, ja näemme, että tuleva vuosi vahvistaa tätä suuntausta entisestään. Tekoäly ei ole ainoastaan tehostanut toimintatapojamme, vaan myös tuonut uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia asiakkaidemme palveluiden kehittämiseen. Odotamme innolla, miten voimme yhdessä hyödyntää näitä uusia teknologioita luodaksemme entistä henkilökohtaisempia ja vaikuttavampia käyttäjäkokemuksia.

Kiitos, että olette osa matkaamme. Toivotan teille kaikille rauhaisaa joulua ja menestyksekästä sekä innovatiivista vuotta 2024!

Tykkäsitkö tästä jutusta?

2
2
4
1
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. Karhu Helsinki esittäytyi Huomenta Suomessa koiraystävällisenä työpaikkana – blogin hakukoneoptimointi tuotti mittavan medianäkyvyyden
  2. Uusi ura koulutusohjelman kautta — haastattelussa kolme karhua
  3. Koira työpaikalla – Karhu Helsingissä toimistokoirat ovat tervetulleita
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje