Karhulla on asiaa

Karhujen pik­ku­jou­lu­juh­laa

Karhu Helsinki

Viime perjantaina 24.11. vietimme pikkujouluja. Pikkujoulut on karhujen toinen vuosittaisin järjestettävistä juhlista kesäpäivän rinnalla. Kuten kesäpäiväänkin, myös pikkujouluihin on aina työntekijöidemme puolisot, tyttöystävät ja kumppanit tervetulleita. Vuosien varrella karhujen pääluvun kasvaessa on tosin alkanut jo tehdä tiukkaa, kuinka mahdumme koko porukalla erilaisten aktiviteettien pariin. Toki tämä on vain haaste, jonka huvitoimikunta ottaa mielellään vastaan!

Viime perjantaina töitä paiskittiin viimeiseen hetkeen asti ja 15:30 hyppäsimme Kolmikulman pysäkiltä legendaarisen Koffin raitiovaunun, Spårakoffin kyytiin. Luvassa oli kaksi tuntia Helsingin kiertoajelua pienestä suolaisesta naposteltavasta ja virvokkeista nauttien. Tämä oli allekirjoittaneen ensimmäinen kerta pubiratikassa ja kokemus oli enemmän kuin positiivinen. Kuskille annoimme reitin suhteen vapaat kädet ja hän kierrättikin meitä ahkerasti pitkin keskustaa perjantaisessa alkuillan pikkujouluruuhkassa. Saimme osaksemme useita kateellisia katseita ulkona värjötteleviltä ihmisiltä. Olut olisi ehkä heillekin maistunut ratikan lämmössä.

KarhuHelsinki-olutratikan-tunnelmaa-pikkujouluissa

Tunnin ajelun jälkeen teimme sovitun pysähdyksen Mikonkadun turistipysäkillä ja nappasimme muutaman avecin kyytiin. Toinen paussi tuli Hakaniemessä yhtäkkiä ja yllättäin, kun kuski ei ollut tietoinen raiteilla suoritettavasta sähkötyöstä. Matkan jatkumista vaikeutti myös tismalleen samaan aikaan ja samaan risteykseen sipannut toinen vaunu, jonka vuoksi emme päässeet peruuttamaan sähkökatkoalueelta pois. Meitä ei kummemmin viivästys haitannut, sillä baarimikko vakuutti vaunun antimien riittävän lopulliseen määränpäähän saakka. Noin 10 minuutin odottelun jälkeen pääsimme jatkamaan matkaa kohti Ruoholahtea.

 

Hyvä buffa ilman turhaa hienostelua. Iso peukku kokille!

KarhuHelsinki-olutratikassa-pikkujouluissa

Ratikka-ajelun päätyttyä siirryimme Salmisaaren liikuntakeskukseen, jossa meitä odotti herkkuja notkuva illallisbuffet. Tarjolla oli texmex-henkinen menu, josta löytyi mahantäytettä moneen makuun. Oikein hyvä buffa ilman turhaa hienostelua. Iso peukku kokille!

Illallisen jälkeen meitä odotti gr8 viihdeklubin 10 erilaista aktiviteettia liikuntakeskuksen alakerrassa. Luvassa oli mm. keilausta, biljardia, jousiammuntaa ja erilaisia nopeus- ja virtuaalipelejä. Nimenomaan keilaus ja biljardi taisivat olla illan suosituimmat lajit ja kuulin, että jyvät erottuivat hyvin akanoista… Urheilusuoritusten lomassa baaritiskin antimet pitivät hyvän huolen pikkujouluilijoiden nesteytyksestä. Gr8:ssa iltamme päättyi klo 22, jonka jälkeen osa suuntasi kotiin ja osa vielä keskustan ravitsemusliikkeiden tarjonnasta nauttimaan.

Keilaus oli suosittu laji

Kaikenkaikkiaan ilta oli jälleen erittäin onnistunut. Huvitoimikunta on vastaanottanut palautetta ja toiveita ensi vuoden juhlia koskien ja kiittää niistä vuolaasti. Mietintämyssyssä hautuu jo monen monta ideaa. Kiitos kaikille kivasta illasta 🙂

Tykkäsitkö tästä jutusta?

0
0
0
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. HTTP-virhekoodit – eli mitä näet silloin, jos nettisivu ei toimi kuten odotit
  2. Googlen ilmaiset koulutukset
  3. Karhu Helsinki esittäytyi Huomenta Suomessa koiraystävällisenä työpaikkana – blogin hakukoneoptimointi tuotti mittavan medianäkyvyyden
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje