Karhulla on asiaa

Di­gi­toi­mis­to Karhu Helsinki saa uuden toi­mi­tus­joh­ta­jan

Karhu Helsinki 10

Karhu Helsingin toimitusjohtajana aloittaa kokenut digitaalisen kehityksen ja liiketoiminnan ammattilainen Teemu Suominen. Hän siirtyy Karhu Helsinkiin Postilta Head of Data & Digital Marketing -tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut digitaalisen mainonnan ja medialiiketoiminnan kehityksessä muun muassa Sanoma Mediassa, Nelonen Mediassa sekä Sulakkeella.

”Olen todella innoissani päästessäni luotsaamaan Karhu Helsinkiä, yhtä Suomen kokeneimmista digitoimistoista. Karhulla työskentelevät huippuammattilaiset sekä upeat asiakkuudet tarjoavat vankan pohjan kasvulle”, Teemu Suominen toteaa.

Karhu Helsinki pitää verkkopalveluista huolta koko niiden elinkaaren ajan

Suomisella on selkeä näkemys Karhun vahvuuksista. ”Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus verkkopalveluiden konseptoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Erityisesti erotumme kuitenkin toimistona, joka panostaa huolenpitoon ja dataan pohjautuvaan kehittämiseen koko verkkopalvelun elinkaaren ajan. Näin varmistamme, että verkkopalvelusta saadaan mahdollisimman paljon hyötyä irti ja palvelun operointi on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Datan hyödyntäminen asiakaskokemuksen kehityksessä on ollut intohimoni viimeiset vuodet, ja on mahtavaa päästä nyt jatkamaan työtä Karhun asiakkaiden kanssa.”

Karhu Helsinki Oy suunnittelee ja tuottaa verkkopalveluja WordPress- ja Drupal-julkaisujärjestelmiä hyödyntäen sekä tarjoaa tutkimus-, data- ja analytiikkapalveluita. Alan pioneeriyritys on perustettu jo vuonna 1996. Perustaja Timo Salminen toimii yrityksessä asiakkuusjohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana.

Uusi toimitusjohtaja saa aikaan innostuneisuutta

”Odotan suurella innolla yhteistä työskentelyä Teemun kanssa”, Timo Salminen kertoo. ”Jo ensitapaamisessa ajatuksemme Karhun suunnasta ja asioiden tärkeysjärjestyksestä kohtasivat”, Salminen toteaa ja jatkaa: ”Karhu on kasvanut mittaluokkaan, jossa talouden ja kasvun suunnitelmallinen johtaminen ja datavetoisuus ovat entistä välttämättömämpiä. Teemun näytöt ja näkemys noilta elämänalueilta ovat siinä määrin vakuuttavia, etten malta odottaa hänen pääsyään tositoimiin – ja kollegani ovat mitä ilmeisimmin samoissa fiiliksissä!”

Karhun toimitusjohtajana vuodesta 2018 toiminut Joonas Hirn siirtyy uusiin tehtäviin Karhun ulkopuolella. ”Joonaksen kanssa on ollut hienoa tehdä töitä ja kiitän häntä lämpimästi yhteisestä taipaleestamme”, Timo Salminen kommentoi. Hirnin toimitusjohtajakaudella Karhu on kasvanut yli kolmanneksella ja saanut asiakkaakseen suuren määrän Suomen tunnetuimpiin kuuluvia yrityksiä ja järjestöjä Atriasta Fiskars Groupiin ja SAK:sta Kuntaliittoon.

Agendalla kokonaisvaltainen palvelu ja uudet, älykkäät teknologiat

Teemu Suominen aloittaa tehtävässä 1.9.2023. Hän näkee tärkeänä panostaa entistä enemmän asiakkaan kokonaisvaltaiseen palvelemiseen kaikissa verkkopalveluihin liittyvissä tarpeissa. Myös uusien teknologioiden ja tekoälyn mahdollisuuksien kartoittaminen on agendan kärkipäässä.

”On selvää, että verkkopalvelujen rooli on jatkuvasti kriittisempi asiakkaiden palvelemisessa ja myynnissä. Oma verkkosivusto on yrityksille usein se tärkein markkinointiväline ja paikka, jossa suuri osa asiakaskokemuksesta toteutuu. Samalla käyttäjien odotukset personoidusta ja saumattomasta palvelusta kasvavat. Uudet ja älykkäämmät keinot luoda henkilökohtaisempaa palvelua verkossa asiakkaille ovat jo täällä, mutta olemme vasta raapaisseet pintaa näiden mahdollisuuksien osalta. Ne toimijat, jotka etulinjassa lähtevät hyödyntämään näitä uusia keinoja, rakentavat itselleen selvää tulevaisuuden kilpailuetua. Me Karhulla haluamme toimia kumppanina asiakkaillemme tämän edun rakentamisessa.”

Lisätiedot

Karhu Helsingin perustaja ja hallituksen pj. Timo Salminen, p. 050 518 0085
Karhu Helsingin toimitusjohtaja (1.9. alkaen) Teemu Suominen, p. 050 313 0577

Tykkäsitkö tästä jutusta?

9
0
1
0
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jaa juttu somessa
Tällä viikolla näitä luettiin eniten
  1. HTTP-virhekoodit – eli mitä näet silloin, jos nettisivu ei toimi kuten odotit
  2. Karhu Helsinki esittäytyi Huomenta Suomessa koiraystävällisenä työpaikkana – blogin hakukoneoptimointi tuotti mittavan medianäkyvyyden
  3. Googlen ilmaiset koulutukset
Viime aikoina eniten reaktioita herättivät
Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje