WordPress-toimisto – miksi valita Karhu Helsinki

Karhu Helsinki Oy on yksi maan kokeneimmista yritysten ja järjestöjen verkkosivustoja suunnittelevista toimistoista. WordPress-osaamisemme on vahvaa ja olemme parhaimmillamme keskisuurissa ja suurissa sivustohankkeissa. Visiomme on tehdä halutuimpia digitaalisia palveluita ja onnellisia ihmisiä.

Konseptoimme, suunnittelemme ja rakennamme sivustoja WordPress-julkaisujärjestelmällä. Pidämme huolta jo rakennetuista sivustoista ja teemme niihin suunnitelmallista jatkokehitystä. Ajattelemme, että WordPress on luotettava työväline, joka mahdollistaa helppokäyttöisten ja tulosta tuottavien verkkosivujen rakentamisen ja ylläpidon tietoturvallisesti. Hankkeissamme ja kehitystä tehdessämme pääroolissa ovat kuitenkin teknisen työvälineen sijaan tavoitteet, logiikka, kävijäpolut ja sisältö.

Karhu on vahvimmillaan keskisuurien ja suurien WordPress-verkkosivustojen rakentajana. Siellä asiakkaamme saavat eniten hyötyä konseptisuunnittelun ja projektinhallinnan kokemuksestamme. Talossamme on vankka osaaminen myös Drupal-projekteista.

Kaikki mitä tarvitaan WordPress-verkkosivuille, konseptista julkaisuun ja huolenpitoon

Meiltä saat kaiken tarvittavan WordPress-sivustojen rakentamiseen ja huolenpitoon. Karhulla on yli kahden vuosikymmenen kokemus verkkosivustojen määrittelystä ja konseptoinnista. Sivustojen visuaalisuuden ja käyttökokemuksen suunnittelevat omat digitaalisiin hankkeisiin keskittyneet suunnittelijamme. Tarjoamme myös monipuolisia sisältöpalveluita.

Sivuston teknisestä suunnittelusta ja tuotannosta vastaa Suomen kokeneimpiin kuuluva web-teknologiatiimimme. Projekteja ja kehitystyötä vievät eteenpäin aktiiviset projektipäällikkömme, jotka pitävät langat käsissään ja viestinnän sujuvana.

Uskomme helppokäyttöisiin palveluihin

Me Karhu Helsingissä uskomme helppokäyttöisiin digitaalisiin palveluihin. Niillä luomme kasvua asiakkaillemme ja koko Suomelle. Meille keskeistä on suunnitella palveluita joiden käyttö on antoisaa sekä vierailijoille että sisältöä hallinnoivalle asiakkaamme tiimille. WordPress-sivustoja voi tehdä monella tavalla ja me haluamme erottua helppokäyttöisyydellä.

Talossamme asuu vankka tekninen osaaminen

WordPress-järjestelmällä saa hienoja asioita aikaan, kun järjestelmän tekniikka on hallinnassa. Teknisten asiantuntijoidemme osaaminen on vahvaa ja vaihtuvuus teknisessä tiimissämme olennaisesti pienempi kuin alalla yleensä. Rakentamamme WordPress-toteutukset ovat edistyksellisiä, luotettavia ja tietoturvallisia.

Ideoimme, konseptoimme ja teemme laadukasta designia

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme tuloksellisia ideoita verkkosivuston suunnitteluun ja jatkokehitykseen. Tarjoamme käyttöönne prosessin, jolla viemme projekteissa määrittelyä ja konseptisuunnittelua tehokkaasti eteenpäin ja saamme tuloksia aikaan. Teemme lujasti työtä ymmärtääksemme toimintaanne ja luodaksemme konsepteja, ilmettä ja kävijäpolkuja, jotka vievät kohti tavoitteita.

Osaamme projektinhallinnan

Meidät kannattaa valita WordPress-kumppaniksi, mikäli toivot toimistoltasi vahvaa roolia projektin johtamisessa. Asiantuntevat projektipäällikkömme vievät työskentelyä määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti eteenpäin ja vastaavat siitä, että viestintä sujuu. Projektinhallinnassa, viestinnässä ja dokumentoinnissa käytössämme ovat modernit ja alan parhaiksi arvioidut työkalut.

Kerromme kustannukset etukäteen ja laskutamme vasta kun on valmista

Alalla joka on tunnettu ketterästä laskutuksesta erotumme toimintatavallamme, jossa ylivoimainen valtaosa töistä hinnoitellaan kiinteästi etukäteen. Vain integraatiot ja muutamat muut työmääräarvioinnin kannalta vaativimmat työt laskutetaan toteutuneeseen työmäärään perustuen.

Laskutamme sekä suuret että pienemmät projektit vasta sitten, kun kaikki työ on tehty ja asiakkaamme on hyväksynyt työn tulokset. Tämä antaa meille ylivertaisen motivaation saada valmista aikaan ja tuottaa laadukasta jälkeä.

Saatte kaikki oikeudet tekemäämme työhön

Piirroskuva karhu istuu

Kun suunnittelemme ja rakennamme verkkosivuja ja digitaalisia palveluita, oikeudet tekemäämme työhön saa asiakkaamme. Voitte tehdä rakentamiemme palveluiden jatkokehitystä kenen tahansa kumppanin kanssa. Emme sido teitä pitkäaikaiseen kumppanuuteen kanssamme, mutta rohkaisemme siihen hyvällä palvelulla ja jämptillä työskentelyllä.

Nopea ja ystävällinen Huolenpitomme kerää kiitosta

Tukipalvelumme Karhu Huolenpito kerää asiakkailtamme eniten kiitosta. Huolenpidosta saatte nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua koko sivuston elinkaaren ajan. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet siinä.

Osana Karhu Huolenpitoa vastaamme sivuston tietoturvasta. Seuraamme herkeämättä WordPressin tietoturvatilannetta ja reagoimme ripeästi, kun sivustolle tarvitaan tietoturvapäivityksiä. Teemme tiivistä yhteistyötä palvelinkumppaniemme kanssa, jotta tekninen kokonaisuus toimii saumattomasti.

Asiakkaita, joiden verkkosivuista vastaamme

Usein kysyttyä WordPress-työskentelystämme

Mitä WordPress-sivuston rakentaminen maksaa?

WordPress-projektiemme hinnat alkavat noin 20 000 eurosta ja projektien tyypillinen hintahaarukka on 30 – 90 000 euroa. Meillä on eniten annettavaa keskikokoisissa ja suuremmissa sivustohankkeissa.

Kuinka kauan WordPress-projektiin kannattaa varata aikaa?

Uuden WordPress-verkkopalvelun suunnittelu ja rakentaminen vie tyypillisesti aikaa 2-6 kuukautta. Yleensä meidät valitaan mittavampiin sivustoprojekteihin ja niihin on tärkeää varata aikaa riittävästi. Kokemuksemme mukaan realistinen aikataulu on WordPress-projektien tärkein yksittäinen menestystekijä.

Miten WordPress-projekti etenee?

Vaihtelua on jonkin verran tapauskohtaisesti, mutta usein se menee näin: Projekti käynnistyy määrittelyllä. Sitä seuraavat konseptisuunnittelu sekä visuaalisen ilmeen ja käyttökokemuksen suunnittelu. Visuaalisia näkymiä ja konseptia koskevien kommenttikierrosten tuloksena saadaan hyväksytyt näkymät ja ominaisuudet, joiden perusteella käynnistämme teknisen tuotannon. Samaan aikaan tuotetaan sisältöä. Koulutamme asiakkaan sisältötiimin, joka yleensä vastaa sisällönsyötöstä. Huolellisen testaamisen jälkeen sivusto julkaistaan.

Mitkä työt hinnoittelette kiinteällä hinnalla?

Hinnoittelemme WordPress-verkkosivustoprojekteissa valtaosan työstä kiinteällä hinnalla. Asiakkaallamme on tällöin hyvät edellytykset hahmottaa projektin kulut etukäteen. Kiinteä hinta koskee kaikkia muita töitä paitsi järjestelmien välisiä integraatioita sekä eräitä muita teknisesti tai projektinhallinnan kannalta haastavampia tehtäviä, joiden tarkan työmäärän arviointi etukäteen ei ole mahdollista. Kerromme tarjouksissamme aina selkeästi, jos jotkin projektin osat ovat toteumahintaisia. Jatkokehitystyössä käytäntö vaihtelee tapauskohtaisesti.

Pidättekö huolta myös muiden tekemistä WordPress-sivustoista?

Kyllä. Olemme valmiit keskustelemaan myös muualla tehtyjen WordPress-sivustojen adoptoinnista. Meillä on sivustoadoptioista kattava kokemus.

Jutellaan lisää – ota yhteyttä!

Vaikuttaako siltä, että voisimme löytää yhteisen sävelen WordPress-projektissa tai sivuston huolenpidossa? Toivomme ja uskomme näin. Järjestetään yhteinen keskustelutuokio ja selvitetään, miten voisimme edetä asiassa. 

Lähetä viesti tämän sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella tai ota yhteyttä sopivaksi katsomaasi ihmiseemme. Olemme valmiina palvelukseen ja odotamme innolla yhteydenottoasi.

Verkkosivut yritykselle

Verkkosivut järjestölle

Julkisen sektorin verkkosivut

Lahjoitamme  osuuden projektiemme tuotosta WWF Suomen työhön jääkarhun ja arktisen luonnon suojelemiseksi.

Löydetäänkö yhteinen sävel?

Kysy Timolta lisää

Timo Salminen asiakkuusjohtaja 050 518 0085

Tai lähetä meille viesti

Kun lähetät viestin, olemme sinuun yhteydessä. Pidämme datastasi huolta tietosuojasivullamme kuvatulla tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.